Nasze 16V - wykresy z hamowni
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nie będę tu robił OT ale właśnie niestety u mnie jest przepływka, dodam że nie mam ori kompa od ABF
Re: Nasze 16V - wykresy z hamowni
masz moze gdzies opisany swoj bolid {chodzi mi o motor co dokladnie tam masz ,hamowales na inzynierskiej 5 dobrze widze?}GMS pisze:nie będę tu robił OT ale właśnie niestety u mnie jest przepływka, dodam że nie mam ori kompa od ABF
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
nigdzie go nie opisywałem jakoś uważam że nie ma nic nadzwyczajnego zresztą jakoś mi się nie chce, tak hamowałem na inżynierskiej 5 nawet sam osobiście u znajomego jak ktoś chętny to zapraszam...
jak nic nadzwyczajnego to niech ci bedzie a ze w koncu mamy zacna hamownie to bardzo dobra nowinaGMS pisze:nigdzie go nie opisywałem jakoś uważam że nie ma nic nadzwyczajnego zresztą jakoś mi się nie chce, tak hamowałem na inżynierskiej 5 nawet sam osobiście u znajomego jak ktoś chętny to zapraszam...
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
golfiarz1, Kolega zdecydowanie przegiął w porownaniu z innymi tu prezętujacymi .Tak czy inaczej gratuluje wyniku i trzymam kciuki za bezawaryjność.
...it has so much torque,that could tear a whole in time
...this is not acceleration. It's TELEPORT
...this is not acceleration. It's TELEPORT
- Rudy Hiszpan'
- Użytkownik
- Kontakt:
czy ktoś robił pomiary na dole 9A + digifant oraz ABF + digifant (ten sam program) są jakies rożnice? Bo to mnie zastanawia
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
napewno będą różnice ze względu na rózne głowice (zwężki w kanałach głowicy od 9a)
wydech za dużej średnicy, z tego co wiem to dwa tłumiki przelotowe + 55mm do seri ABF najlepiej
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
Sa dwa przelotowe.Marszall pisze:wydech za dużej średnicy, z tego co wiem to dwa tłumiki przelotowe + 55mm do seri ABF najlepiej
Baran sie konczy srednica 60 mm i nie chcialem zwezac.
PozdraVWiam
"...jechalem szybko gdyz lubie za.%$@£$.lac..."
PozdraVWiam
PozdraVWiam