problem z predkosciomierzem-zaklamuje
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
eee tamkoldan pisze:mowil ze to jest ciezka sprawa
tu różnie bywa...albo zapłacisz tyle e pożałujesz takiej wycieczki, albo coś wymyślą żeby tego nie robić - ale spróbować możeszkoldan pisze:moze z tym kodowaniem pojechac do serwisu volskvagena?
Jakbyś napisał skąd jesteś może już dawno ktoś by zaproponował pomoc Na grupie regionalnej też warto popytać/poszukać
Cyferki które trzeba zmienić są widoczne na fotce niżej..."01141" zmienaimy w "07 - kodowanie". Interesuje Cię tylko ostatnia cyfra
zmień mechanikakoldan pisze:wlasnie wracam od mechanika i nie jest za dobrze;/ a wiec tak: ten kod skladal sie tylko z 4 cyferek, (0506 czy jakos podobnie) powiedzialem mu zeby dodal ostania "1" to mowil ze nie mozna zmienic tego kodu bo jest jakas odmowa czy cos ;|
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: problem z predkosciomierzem-zaklamuje
[/quote]
zmień mechanika[/quote]
bylem dzisiaj u 3 mechanikow. 1 powiedzial jw. Drugi ze nigdy tego nie robil, a trzeci (elektro-mechanik) ze nie ma nigdziue w kompie opcji licznika i nic sie tam nie zmieni. powiedzial ze mam do niego jechac jutro i bedzie kombinowac. Mieszkam w Solcu Kuj. blisko mam tez do bydgoszczy lub torunia jakby ktos znal kgos kto mi na 100% pomoze to bylo by milo;) pozdrawiam
zmień mechanika[/quote]
bylem dzisiaj u 3 mechanikow. 1 powiedzial jw. Drugi ze nigdy tego nie robil, a trzeci (elektro-mechanik) ze nie ma nigdziue w kompie opcji licznika i nic sie tam nie zmieni. powiedzial ze mam do niego jechac jutro i bedzie kombinowac. Mieszkam w Solcu Kuj. blisko mam tez do bydgoszczy lub torunia jakby ktos znal kgos kto mi na 100% pomoze to bylo by milo;) pozdrawiam