Oj tam...dobrze wyglądaViriss pisze:mostkowany dół to już troszku wiocha
Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Golf drugi 1,6GTD-Zielony Bandzior Michała/130PS
Spróbuję na starych i zobaczymy.Wygląda zacnie.
- Qball
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wyglądać wygląda nawet fajnie ale jak rozkminić przeciwmgielne tylne?
Za ich brak w razie kontroli dowód idzie się je.. ć.
Za ich brak w razie kontroli dowód idzie się je.. ć.
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
Qball, dać żarówkę 21/5W i puścić instalację dając do niej diody, gdzieś na forum było to chyba nawet opisane... mnie się osobiście ten pomysł nie podoba... a dlaczego... otóż przeciwmgielne jak i pozycyjne mają inne szkła wkładając żarówki o takiej samej mocy światło lekko się różni .
- Qball
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Golf drugi 1,6GTD-Zielony Bandzior Michała/130PS
marcinas1983 pisze:Qball, dać żarówkę 21/5W i puścić instalację dając do niej diody, gdzieś na forum było to chyba nawet opisane... mnie się osobiście ten pomysł nie podoba... a dlaczego... otóż przeciwmgielne jak i pozycyjne mają inne szkła wkładając żarówki o takiej samej mocy światło lekko się różni .
Mnie również się to nie podoba
Także Michał Twoja sprawa ale ja bym zostawił tak jak jest bo jest GIT
No i pupa, władza uznała, że golf na ATSach nie nadaje się do działu zaawansowane projekty
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
- Qball
- Mały gagatek
- Kontakt:
bongo pisze:No i pupa, władza uznała, że golf na ATSach nie nadaje się do działu zaawansowane projekty
Z władzą się nie dyskutuje ale.... zresztą Michał sam był sceptycznie nastawiony.
Trudno widocznie władzę wolą bezołowiówkę, od kochanej ropki ale cóż to nie forum diesel.pl
Dla mnie konkret to jest w tym temacie i kończę OT.
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
to z tego co widze to wystarczy zalozyc duze kolo zrobic airraida i mozna byc w zaawansowanych, jak dla mnie to jest zalosne
- kret077744
- Forum Master
władza pewnie jezdzi na stalowych serduszkachNo i pupa, władza uznała, że golf na ATSach nie nadaje się do działu zaawansowane projekty
Koła od jelcza i bedzie w zaawansowanych. Jak chcesz CI pożycze swoje alu
PRawda jest taka że tu czy tam i tak temat Michała kazdy zna i wie ile sie tu dzieje. Sposób opisywania i robione zdjecia służa niejednemu, a przede wszystkim wszystko w tym aucie zrobił sam.
Golf Country 4x4 1.9 TD AAZ
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=591164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=591164" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Dokładnie Kret ,dla Nas Autko Michała Wcale nie musi byc w zaawansowanych,Ma Swoją Publike,Która Docenia
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Michał_1977 myślałeś kiedyś właśnie aby zrobić sobie air-ride?slawko333 pisze: zrobic airraida
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Mogliby się bardziej postaraćbongo pisze:władza uznała, że golf na ATSach nie nadaje się do działu zaawansowane projekty
bongo, Twoje podejście do tematu znam.Wiem,że się starałeś i nie mam Ci nic za złe.Nie mniej jednak,uważam,że to jest chore...śmieszne.Aktualne strony www przewalam z innych państw i jakoś tam MK2 na ATS-ach zdobywają puchary w trakcie zlotów
Co ATS-ów nie kwalifikuje do z.projektów? Cena? -Tak cena.Bo gdybym kupił fele za 2-3 klocki,to byłoby woooww,a tymczasem mam,to co lubię i to co mi się podoba i co najważniejsze-zrobiłem to sam,czyli błysk na feli.
Patrzę na inne projekty i w co niektórych widzę,że robotę odwalają murzyni,a właściciel tylko buli kasę i od czasu do czasu wpada na warsztat z aparatem,żeby zrobić aktuala na Forum...Ja (powtarzam) JA zrobiłem wszystko SAM
Dziwnym też mi się wydaje fakt,że jak został poruszony mój temat w sprawie z. projektów,to 4 inne w tym czasie zostają przerzucone,a mój nie.I tak np. temat Olozwirowski (szacun Olo )swap serducha na potężny/wymiatający,ale buda golas na stalówkach...
Nie chce mi się innych przykładów przedstawiać,bo......bo mi się nie chce...
W cale mi się nie pali do z.projektów,ba,wcale tam nie muszę być,ale teraz przynajmniej wiem,że nie wszyscy są obiektywni...
Bez urazy,ale w to mam.Mk2_marcin pisze:myślałeś kiedyś właśnie aby zrobić sobie air-ride?
Pozdrawiam-Michał
Ostatnio zmieniony wt sty 17, 2012 01:51 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Heheh to się nazywa skromność
ale fakt są projekty,że właściciel wypłaca bułe,i widnieje w dowodzie jako właściciel...nic po za tym...a tak na prawdę nie o to w tym chodzi
ale fakt są projekty,że właściciel wypłaca bułe,i widnieje w dowodzie jako właściciel...nic po za tym...a tak na prawdę nie o to w tym chodzi
Spokojnie Michał_1977, ,tak jak pisze reszta ,widzę co robisz jak się przykładasz.Wielki szacunek za wkład własnej pracy i to co mnie najbardziej zadziwia gdzie Ty znajdujesz czas na to wszystko.
A co do zaawansowanych ,dla mnie jest bez różnicy gdzie będzie Ja go i tak zawsze znajdę. .
A co do zaawansowanych ,dla mnie jest bez różnicy gdzie będzie Ja go i tak zawsze znajdę. .