Czarna Passta B5FL by phanteon (gewinde, 18stki, obrysówki)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Aktualizacja - 13-01-2012
Obrysówki zamówione.
Teraz zamówić muszę wahacze.
Takie mam wyobrażenie o froncie (nie licząc blaszki na dole).
Obrysówki zamówione.
Teraz zamówić muszę wahacze.
Takie mam wyobrażenie o froncie (nie licząc blaszki na dole).
na zloty możesz liczyć, wyglądało by zacnie,phanteon pisze:(nie licząc blaszki na dole).
jedno co mi się tu bardziej widzi to to że jest ten znaczek, grill bez znaczka jest jak kiełbasa z grilla elektrycznegophanteon pisze: wyobrażenie o froncie
a co do frontu i tych obrysów to bedzie dobrze dopiero jak listwy bedą w kolorku bo inaczej to lipa
a z kolorkiem jest lepiej
dodatkowo pomyślał bym jednak o jakimś akcencie pomarańczy w przednich światłach
może coś a'la B4 USa, jakas naklejka pomaranczowa, folia, coś... myślę że by było lepiej i co najważniejsze oryginalnie bo home made
a co do furki to jeździ bardzo przyjemnie, niut robi swoje (rajdówka to nie jest ale jest milusio), komfort super, a audio to powinieneś troszkę opisać bo jest niezłe granie a nie widziałem o tym żadnej wzmianki.
Powodzenia w pracach i bezawaryjnego jeżdżenia
M4N14K a ten z Twojej fotki nie jest przypadkiem zielonkawy? (wiszę na komórce i gorzej widać)
Poza tym te lampy w nim psują cały przód (żeby nie wiem jak zarąbisty był)..
Poza tym te lampy w nim psują cały przód (żeby nie wiem jak zarąbisty był)..
Jeśli będzie coś takiego + listwa w kolor + obrys to myślę, że będzie naprawdę superM4N14K pisze:dodatkowo pomyślał bym jednak o jakimś akcencie pomarańczy w przednich światłach
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
zgadzam sieKamel pisze:Jeśli będzie coś takiego + listwa w kolor + obrys to myślę, że będzie naprawdę super
PS Kamel, pierwszy jest zielonkawy i listwy bez lakieru i wygląda to nienajlepiej, foto żeby pokazać że to nie ma efektu, drugi i trzeci jest zielonkawy, ale listwy w lakierku i widac że jest połysk i o to chodzi, tak jest znacznie lepiej, a na focie phanteona jest czarny z listwą w kolor i tam najlepiej widać że tylko i wyłącznie listwy w kolor, inaczej tego nie widzę
Bardzo ciekawy pomysł z tym przodem, czekam na efekty
P.S.
Szkoda, że zakupów u mnie nie ogarniałeś
P.S.
Szkoda, że zakupów u mnie nie ogarniałeś
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
Na forum passata pewniefalla_x pisze:gdzieś to auto już widziałem hmm
Nic nie kupowałem oprócz używanego gwintu i obrysówek.Kill3ill pisze:Szkoda, że zakupów u mnie nie ogarniałeś
Listwy pójdą na 100% w kolor i do tego będą pomarańczowe i czerwone. Będzie "ołkej"
phanteon, coraz bardzij zaczyna mi się podobać Twój Passat...
Coraz bardziej skłonny jestem rezygnować z planów A6 C5 Avant tudzież W210 w kombi...
Taczka falla_x też fajna... tylko mnie cały czas korci ten automat z W210
Coraz bardziej skłonny jestem rezygnować z planów A6 C5 Avant tudzież W210 w kombi...
Taczka falla_x też fajna... tylko mnie cały czas korci ten automat z W210
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
Piasek, bierz A6 C5, to inna bajka w wykończeniu. W porównaniu do passata to w ŁAŁdi jest "jak w kościole".
W210 był olał - rdza je wpitala aż słychać, CDI taką sobie opinie mają a są drogie w utrzymaniu.
W210 był olał - rdza je wpitala aż słychać, CDI taką sobie opinie mają a są drogie w utrzymaniu.
phanteon, pomysl na front jest super, tak jak M4N14K pisze front bez znaczka wyglada slabo (dla mnie jak zur bez zebow), listwy obowiazkowo z polyskiem, kolory obrysowek tez super, do twojego beda pasowac.
jesli bys sie decydowal na bandyte (choc wzor tej felgi troche chyba za delikatusny zeby go w smole upaprac ), to chrom wokol szyb tez by musial wyleciec, no i obowiazkowo wtedy ciemne swiatla.
jesli bys sie decydowal na bandyte (choc wzor tej felgi troche chyba za delikatusny zeby go w smole upaprac ), to chrom wokol szyb tez by musial wyleciec, no i obowiazkowo wtedy ciemne swiatla.
Ostatnio zmieniony wt sty 17, 2012 14:39 przez brzozak2, łącznie zmieniany 2 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2125447#2125447
brzozak2 pisze:o chrom wokol szyb tez by musial wyleciec, no i obowiazkowo wtedy ciemne swiatla.
Jak się założy wszystko to się pokombinuje - może ori grill wróci.brzozak2 pisze:phanteon, pomysl na front jest super, tak jak M4N14K pisze front bez znaczka wyglada slabo (dla mnie jak zur bez zebow), listwy obowiazkowo z polyskiem, kolory obrysowek tez super, do twojego beda pasowac.
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no pasacik pierwsza klasa tak dalej pasaty góra
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
górą ale na glebiemaciek.wroc pisze:passaty górą