MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
showtime, kiedys uzywalem, teraz juz nie. Skrzynka utrudnia
No to tylne boczki gotowe. Mam w domu kopertówki ale uznałem ze nie ma sensu rzeźbić. Także odpuściłem temat.
Najbardziej jestem zadowolony z ori skóry na boczku bo jest identyczna jak na fotelach.
No i bonus.
Jak to kiedyś zarapował eminem.
''He is back. Back again''
truckman, masz klamki R32 ??
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
Zawsze miałem szczotkowane. Tylko teraz dekor pasuje do nich po drobnej modyfikacji dekoru i klamki.
Re: MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery
ja mam ale.. home made z tylu i wygladaja jak ori gdy porownam do przednichŻuReK pisze:truckman, masz klamki R32 ??
truckman widze ze kleiles boczki, ja przytopilem lutownica zeby bylo szybciej ale wyglada super i wiem od niedawna jak cieszy
Na specjalny klej do tego typu rzeczy. Nie mogłem topić bo nie miałem z czego.
ale modzisz ale modzisz szacun !!!! ps co za klej ?
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja kleilem na czarnym kleju do szyb po tym jak silikon wymiękł
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Dokładnie ci nie powiem bo wyrzuciłem opakowanie. Coś w tubce do plastiku. Taki bardziej żel ale barwa jak butapren.
Ten bajer z tymi schowkami w podłodze bagażnika to elegancki jest. Z racji,że w Golfie za dużo ich nie ma to to rozwiązanie jest świetne. Do 5D by mogło coś byc na podobe.
truckman, ile zapłaciłeś za komplet tych schowków do bagażnika?? Widziałem na allegro po 150-200zł - może by sobie takie fundnął bo przydatne będzie na pewno
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
Nie wiem ile niemiaszek dopłacił. Ja to miałem od razu jak auto z salonu wyjechało. Ale tak jak pisze. Fajne jak jest pusty bagażnik bo płyty jak coś masz to nie podniesiesz. Ja ogólnie to już tego nie używam jak kiedyś. W jednym połokrągłym mam wzmacniacz. Dwie ostatne kieszonki na lewo puste. Pierwsza żarówki. W tej dużej klucz do kół i lewarek co by było pod ręka. Także nic ciekawego. Mała skrzynka narzędziowa się mieści na styk ale teraz mam troszkę większa i już tam nie pasuje. Więc nie ma czym się jarać.
To pogoń. Widać jest duże zainteresowanie tematemtruckman pisze: Więc nie ma czym się jarać.
Ładnie boczki wyglądają i te szczoty look like R-line...
I te fotele w bagazniku... To śa te co mówiłeś ostatnio pewnie, bo 5d, ale dałbym radę je zmodzić na 3d... Szkoda, że mnie ominęły :/
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)