Bendix nie zazębia/ problem ze sprzęgłem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Niestety ale chyba będę musiał wymienić pompę sprzęgła bo mechanik po wymioanie pompki sprzęgła tak odpowietrzał, że wyrobił odpowietrznik i żadne klucz nie pasuje. Jak kombinerkami nie da rady to niestety ale zostaje mi wymiana pompy.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
misq
wykręć pompkę to w imadle wykręcisz odpowietrznik
i przy okazji wyjęcia pompki kup zestaw naprawczy oringów do pompki i wymień no i nowy odpowietrznik i musi chodzić
wykręć pompkę to w imadle wykręcisz odpowietrznik
i przy okazji wyjęcia pompki kup zestaw naprawczy oringów do pompki i wymień no i nowy odpowietrznik i musi chodzić
Poza tym odpowietrznik bez problemu dostaniesz w sklepie motoryzacyjnym, tylko weź stary na wzór.
Chyba znalazłem problem ale zobaczymy z czasem. Chcąc wykręcić rozrusznik odkryłem że na jednej za śrub był przyłapany na trzy może cztery zwoje gwintu.
Witam. Po wymianie rozrusznika na nowy dalej mam te same objawy. Zauważyłem jednak, że kabel przy wtyczce 1pinowej wchodzącej w automat rozrusznika ma stopioną izolację. Do tego zastanawiam się czy może tu być wina jakiegoś przekaźnika. Proszę o pomoc gdyż strach jechać bo nie wiadomo czy się wróci.