![food :food:](./images/smilies/food.gif)
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Będzie tarło.chudy191989 pisze:(TA Technix -60/-40) to czy będą ocierać mi o nadkola na moich felgach jak skręcę kołami??
mam dokładnie takie same parametry. Na mojej stronie mozesz obczaić jak auto wygląda bez gleby.chudy191989 pisze:16", 7,5J, ET35, opony przód 205/45/r16, tył 215/40/r16
obniżanie a sztywnośc to dwie różne bajki. na oponach 40 to jest jak na kołach pociągowych. plus usztywnienie, bedziesz czuł pęknięcia w drodzę, tak jak ja. Trudno sie gada na taki temat, po prostu trzeba montować i patrzeć ja ci od razu mówie że bedzie bardzo mało miejscachudy191989 pisze:klepania rantów i wycinania nadkoli chyba nie trzeba stosować przy takim obnizeniu??
Ja mam seryjne amory w MKII i w maju będzie już dwa lata jak śmigam na 60/40 .. zero zero zerro problemów.KuScH pisze:Witam. Ktoś pisał że seryjne amory nie wytrzymują pracy przy obniżających sprężynach, ja na -40 jeżdże ponad rok, 2 przegląd już miałem na tych spręzynach i amorki trzymają 80%, bilsteiny. Ale amor amorowi nie równy, komuś innemu mogą polecieć. Dodam że znajomy ma civika i na -60 z przodu i -40 tył śmiga już 3rok na seryjnych amorach i wsio gra
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości