Katalizator OUT
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Katalizator out
Osobiście nie słyszałem. Znam natomiast kilka vagów na pompkach i nic nie ma po wycięciu kata...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
-
- Nowicjusz
Katalizator out
Mam do Was pytanie Czy katalizator z ASZ oraz ARL różnią się od siebie, jeśli tak to czym ? Pozdrawiam
Katalizator out
Mam asz za swojego dostalem 640ziko.Na allegro mialem aukcje ze 3h.
Raczej napewno sa te same.Mozesz sprawdzic po nr czesci.
Raczej napewno sa te same.Mozesz sprawdzic po nr czesci.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
-
- Mały gagatek
Katalizator out
własnie jestem po wycieciu kata z Asz, fajny dzwiek turbinki ale mocy specjalnie nie czuje wiekszej teraz czas na program
Katalizator out
bo nie ma od czego... Jak piszesz, czas na program. Oj wtedy poczujesz...stanley1990 pisze:mocy specjalnie nie czuje wiekszej
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
-
- Mały gagatek
Katalizator out
ja wiem czy az tak bardzo bedzie czuc te 25 KM ? jakas róznica bedzie ale szału nie bedzie
Re: Katalizator out
Ja przy przeskoczeniu o 20KM przyrost odczułem. Osiągam podobne prędkości na poszczególnych biegach przy obrotach o 1K niższych względem tego co było przed wirusem. No i przyspieszenie spadło o jakąś sekundę. Jazda stała się dynamiczniejsza i płynniejsza co też z pewnością jest zaletą.
-
- Gadatliwa bestia
Re: Katalizator out
Mocny soft z dymem i można 170-180km zrobić plus 400nm robi dobre wrażenia z jazdy.
Katalizator out
Chcesz powiedzieć że zrobienie programu "przedłużyło" Ci skrzynie biegów? zmieniło przełożenia?mikew_86 pisze:Osiągam podobne prędkości na poszczególnych biegach przy obrotach o 1K niższych względem tego co było przed wirusem
no to tego nawet magnetyzery i generatory HHO nie potrafią
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Katalizator out
też mnie to zaciekawiłomikew_86 pisze:Osiągam podobne prędkości na poszczególnych biegach przy obrotach o 1K niższych względem tego co było przed wirusem.
Katalizator out
bocian19, jesteś polakiem to kombinuj w twoim przypadku wymyśliłem coś takiego wytnij całego kata tak o i zostaw go sobie kup sobie przelot lub zwykłą rure wstaw i skręć takimi obejmami kiedy będziesz jechał na przegląd to rure wywalasz wstawiasz kata skręcasz i po sprawie
a pany też bede wywalał kata cena w skupie mnie skusiła i tu pytanie jaką średnice ma ori wydech w mk4
a pany też bede wywalał kata cena w skupie mnie skusiła i tu pytanie jaką średnice ma ori wydech w mk4
były http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=303319" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=471027" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=471027" onclick="window.open(this.href);return false;
Katalizator out
Podłączam się do pytaniarolmik pisze:i tu pytanie jaką średnice ma ori wydech w mk4
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Katalizator out
rolmik pisze:i tu pytanie jaką średnice ma ori wydech w mk4
A poszukać już w temacie to wam się nie chciałoSphinksus pisze:Podłączam się do pytania
Dario84 pisze:Rura w MK4 tdi to 55mm srednicy zew.