![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Teraz etap III, przymiarka
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Moderator: G0 Karcio
zawsze są parkingi strzeżoneshowtime pisze: Najbardziej martwie sie o to ze komus sie przykleją dekielki do rąk np. na parkingu... a same dekle kosztują kupe $$$ bo są ori... :/
Starałem się jeździć wolno i ostrożnie - udało sięshowtime pisze:A felgi prościutkie![]()
pod Tesco albo w jakiejś galerii ?Mk2_marcin pisze:zawsze są parkingi strzeżone
Pewnie będzie się bronił, że nie, że czeka do wiosnyA r t u r pisze:Wyglądają super, podejrzewam że dziś przymiarka na aucie ?
showtime pisze:A ja powiem ze nie Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje
A poza tym musialbym znow z tylu gwint podnosic o centa a nie chce mi sie narazie jak takie wszystko posolone i oblodzone
showtime pisze:Mam w pracy kilka podnosnikow na ktore sobie wjezdzam kiedy chce wiec krece nieraz i kręce
Ty dawno chyba na zlocie nie byłeś, że miejsce rezerwujesz od razu. Na scenie są naprawdę tłuste projekty.Rezerwuje miejscewarunek jest taki ze jak będą tam same szpachlowozy i plastikowe doopy to nie bede tam stał
wiec miejsce mozesz zaklepac ale jak cos to mowie od razu ze moge sie przypadkowo rozchorowac na Tuning Show i jednak nie przyjechac jak sie okaze ze to festiwal buractwa
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości