MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
MK4 Variant 1,9 TDI by Show / zobacz 1 str. - kółka PORSCHE
Co raz lepiej podoba mi się jeszcze bardziej niż stronę wcześniej
Teraz etap III, przymiarka
Teraz etap III, przymiarka
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Show / zobacz 1 str. - kółka PORS
zawsze są parkingi strzeżoneshowtime pisze: Najbardziej martwie sie o to ze komus sie przykleją dekielki do rąk np. na parkingu... a same dekle kosztują kupe $$$ bo są ori... :/
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Show / zobacz 1 str. - kółka PORS
Starałem się jeździć wolno i ostrożnie - udało sięshowtime pisze:A felgi prościutkie
P.S. jest MEGA - czekamy na wiosnę..
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
pod Tesco albo w jakiejś galerii ? )Mk2_marcin pisze:zawsze są parkingi strzeżone
MóJ GoLFiK
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
Wyglądają super, podejrzewam że dziś przymiarka na aucie ?
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Pewnie będzie się bronił, że nie, że czeka do wiosny a wieczorem wrzuci foty Jest miodekA r t u r pisze:Wyglądają super, podejrzewam że dziś przymiarka na aucie ?
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
znajdzie wolny garaż to tam zrobi przymiarkę!
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dobrzy jestescie nakrecacze fazy
A ja powiem ze nie Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje
A poza tym musialbym znow z tylu gwint podnosic o centa a nie chce mi sie narazie jak takie wszystko posolone i oblodzone
A ja powiem ze nie Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje
A poza tym musialbym znow z tylu gwint podnosic o centa a nie chce mi sie narazie jak takie wszystko posolone i oblodzone
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime pisze:A ja powiem ze nie Nie zrobie dzisiaj przymiarki bo imprezuje
Dobra, dobra zobaczymy. Aczkolwiek, już dawno chciałem napisać, że Tobie to się chce tym gwintem kręcić co chwile jak nikomu innemu
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mam w pracy kilka podnosnikow na ktore sobie wjezdzam kiedy chce wiec krece nieraz i kręce
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime pisze:Mam w pracy kilka podnosnikow na ktore sobie wjezdzam kiedy chce wiec krece nieraz i kręce
A no to fajnie jest mieć takie udogodnienia.
Ty dawno chyba na zlocie nie byłeś, że miejsce rezerwujesz od razu. Na scenie są naprawdę tłuste projekty. Bez urazy ale jak wszystkie vagi to naprawdę jest masa grubych corków, MKI czy innych Audi, że wstyd stanąć naszymi nawet jak tamte by stały na stalówkachRezerwuje miejsce warunek jest taki ze jak będą tam same szpachlowozy i plastikowe doopy to nie bede tam stał wiec miejsce mozesz zaklepac ale jak cos to mowie od razu ze moge sie przypadkowo rozchorowac na Tuning Show i jednak nie przyjechac jak sie okaze ze to festiwal buractwa
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Tu popieram w 100% truckmana. Ja kiedy pierwszy raz pojechalem na dobry zlot (czyt. OldSchoolSuicide) czulem sie taki malutki, ze glowa boli