czekam na CiebieMatthewG pisze:To zakładaj wreszcie A jakie masz plany odnośnie tej eRki?
co do planów hmmm coś się zmodzi
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
czekam na CiebieMatthewG pisze:To zakładaj wreszcie A jakie masz plany odnośnie tej eRki?
Konrad jesteś drugą osobą, która w ciągu kilku ostatnich dni zachęciła mnie do założenia wątku Ale muszę przyznać, że to była świetna ripostaKonradzikIV pisze:czekam na Ciebie
warunki są tam idealne na szusyzlos pisze:HA! A ja na nartach byłem niedaleko Woerthersee
No przyznam szczerze że sam kilka razy szukałem tematu bateryjki MatthewG,MatthewG pisze:Konrad jesteś drugą osobą, która w ciągu kilku ostatnich dni zachęciła mnie do założenia wątku
Piotrek dobrze pamięta drogę do Wenecji szczególnie powrótgluszcz pisze:warunki są tam idealne na szusy
Może założę, ale potrzebuje większej ilości modówgluszcz pisze:No przyznam szczerze że sam kilka razy szukałem tematu bateryjki MatthewG,
A ja dwa tygodnie temu śmigałem golfikiem właśnie takimi dróżkami,ale niestety nie było za ciepło i zbytnie pajacowanie nie miało sensu,ale to co pokatałem to mojezlos pisze:Ja śmignąłem jeden dzień z Austrii (Sillian) do Cortina d'Ambuzzo i trochę dalej. Przez park narodowy. Droga składa się tam w 98% z zakrętów 180 stopni.
Ja pierdziu, jak jechałem tymi serpentynami to dałbym sobie dużo obciąć, żeby tam polatać golfikiem jak będzie ciepło...
225/40 R18, a na 19" 235/35.ksyniu22 pisze:jaki seryjny rozmiar mają opony w R20 na felgach 18??
Przynajmniej poprawili się z tym super samochodem. Lubie swoje auto, ale aż tak dobre to ono nie jestkarpi78 pisze:Moze i ciekawy ale już po raz trzeci na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości