Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- PatrycjaVW
- Nowicjusz
- Kontakt:
Worthersee Tour 2012
Pomorze dokladnie Trojmiasto, jeszcze dokładniej Wejherowo ...
mam nadzieje ze się z kims zabiore ..
mam nadzieje ze się z kims zabiore ..
Worthersee Tour 2012
o fuck - czyli ja będę teraz w drugiej kolejności żeby się zabrać z kimśPatrycjaVW pisze:Tylko że musiałaby sie znaleźc wspaniała osobka, która by mnie przygarnęla jako swoja pasażerke...
ale pamiętajcie że ja ze sobą będę miał Panią Cytrynkę
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- PatrycjaVW
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Worthersee Tour 2012
Kulon, PatrycjaVW, jedziecie ze mną a dokłądniej to koleżanka może nawet prowadzić prawda sylwek???
Worthersee Tour 2012
ajaha - prowadzić wzrokiem czy dobrze jedzieszRadas pisze:a dokłądniej to koleżanka może nawet prowadzić prawda sylwek???
Radas szukaj lepiej miejsca do spania a nie bujasz w obłokach
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
- PatrycjaVW
- Nowicjusz
- Kontakt:
Worthersee Tour 2012
Uno problemo Panowie, moge prowadzic, ale dla mnie to conajmniej dziwne że którykolwiek męzczyzna chce powierzyc auto kobiecie! No chyba ze bedzie pijany ..
No chyba, że do czynienia mam z konspiracja ;>
No chyba, że do czynienia mam z konspiracja ;>
Worthersee Tour 2012
Kulon pisze:zukaj lepiej miejsca do spania a nie bujasz w obłokach
wlaśnie ,coś temat usiadł z tymi kwaterami
No proszę i już znalazł się kol. do podwózkiRadas pisze:jedziecie ze mną a dokłądniej to koleżanka może nawet prowadzić prawda sylwek???
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Worthersee Tour 2012
szukam szukam ale czegoś innego a kwestia kwaterki to się zdam na wyjadaczy co byli nie raz i wiedzą jak to się mówi "co w trawie piszczy"...Kulon pisze:Radas szukaj lepiej miejsca do spania a nie bujasz w obłokach
gadałem z konradem i niedługo będzie wiadomo cos więcej tylko że trzeba mieć czas żeby szukać a tego akurat brakuje...gluszcz pisze:wlaśnie ,coś temat usiadł z tymi kwaterami
Worthersee Tour 2012
PatrycjaVW, możesz się zabrać ze mną i jeszcze jednym kolegą tu z forum lecimy z Redy
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Worthersee Tour 2012
dostałem odpowiedź z tego motelu w którym spaliśmy ostatnio tutaj szczegóły :
4 osobowy pokój - z tego co pamiętam to łóżka piętrowe tam były - 21 euro ze śniadaniem + opłata klimatyczne = 25 euro za osobę.
myślę że na dzień dzisiejszy jest to najlepsza opcja, tylko musimy się odpowiednio przygotować (lodówka itp)
zarezerwowałem pokój 4 osobowy, bo tak się najbardziej opłaca
1.Konradzik
2.Gluszcz
3.Mano
4.Kowal
dopisujcie się po kolei w kolejne pokoje - wszelkie info uzyskacie pod adresem : '[email protected]'
w skrócieDear Mr. Skrzypczak,
Thank you for your interest in our hostel.
Owing to your email, please find attached your booking confirmation for the desired period 9. - 13. 05.2012 for one room (4 persons).
Please check the attachment, fill in your details, sign it and return it to us by the end of the expiry date, in order to confirm your reservation, otherwise we will be required to cancel your request.
- bed and breakfast EUR 21.00
- Welcome Stamp EUR 3,50 (for non members of an international youth hostel federation per day)
The price quotes for a member of an Internationsl Youth Hostel Federation per person and day. Bed linen is included. We kindly ask you to bring towels along otherwise they are also available for a small fee at the reception.
Children under 3 years are free of charge.
Our reception is open for Check-In from 4pm till 11pm. If you are not able to arrive within these times, we kindly ask you to contact us.
You will find information about our hostel on the following webpages: http://www.hiyou.at" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.oejhv.or.at" onclick="window.open(this.href);return false; or http://www.hihostels.com" onclick="window.open(this.href);return false;
We look forward to welcoming you to our Hostel.
Best regards from Klagenfurt
Rezeption
Regina Cerny
4 osobowy pokój - z tego co pamiętam to łóżka piętrowe tam były - 21 euro ze śniadaniem + opłata klimatyczne = 25 euro za osobę.
myślę że na dzień dzisiejszy jest to najlepsza opcja, tylko musimy się odpowiednio przygotować (lodówka itp)
zarezerwowałem pokój 4 osobowy, bo tak się najbardziej opłaca
1.Konradzik
2.Gluszcz
3.Mano
4.Kowal
dopisujcie się po kolei w kolejne pokoje - wszelkie info uzyskacie pod adresem : '[email protected]'
Worthersee Tour 2012
Uaktualniam
1. Konradzik
2. Gluszcz
3. Kulon
4. karpi78
5. Kevin_mkII
6. Radas
7. KoVal
8. vwbartus
9. piter19722
10. MaNo
11. Batman-T3
12. Pekol + Aga
13.Jakublad /takie dostałem info
14. PatrycjaVW
15. FlorekGTI
1. Konradzik
2. Gluszcz
3. Kulon
4. karpi78
5. Kevin_mkII
6. Radas
7. KoVal
8. vwbartus
9. piter19722
10. MaNo
11. Batman-T3
12. Pekol + Aga
13.Jakublad /takie dostałem info
14. PatrycjaVW
15. FlorekGTI
Worthersee Tour 2012
Dobierać się w dwójki,trójki,czwórki i rezerwować ,chyba że komuś tam coś nie pasi ...KonradzikIV pisze:zarezerwowałem pokój 4 osobowy, bo tak się najbardziej opłaca
1.Konradzik
2.Gluszcz
3.Mano
4.Kowal
Minus tego hostelu -brak lodówki w pokoju ,brak możliwości grillowania na terenie ośrodka
Lodówe bieżemy swoją i grillujemy tradycyjnie pod ośrodkiem oglądająć ulice
Plus hostelu -dobra lokalizacja ,molo nad jeziorem,basen w hotelu ,no basenik ...
Ostatnio zmieniony wt sty 31, 2012 17:53 przez gluszcz, łącznie zmieniany 2 razy.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Worthersee Tour 2012
tak jak pisze Piotrek jedyny minus - nie ma grillowania na terenie ośrodka
ale my w tamtym roku grillowaliśmy przed i było ok,
co do lodówek - można kupić przejściówki z zapalniczki na 220 i sprawa załatwiona.
ale my w tamtym roku grillowaliśmy przed i było ok,
co do lodówek - można kupić przejściówki z zapalniczki na 220 i sprawa załatwiona.
Worthersee Tour 2012
Bartus, mogłeś mnie przedstawić, gdzie Twoje maniery?vwbartus pisze:PatrycjaVW, możesz się zabrać ze mną i jeszcze jednym kolegą tu z forum lecimy z Redy
No to w takim razie uaktualnię:
1. Konradzik
2. Gluszcz
3. Kulon
4. karpi78
5. Kevin_mkII
6. Radas
7. KoVal
8. vwbartus
9. piter19722
10. MaNo
11. Batman-T3