SWAP AGU na BAM
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
SWAP AGU na BAM
Cześć posiadam GTI z silnikiem AGU 150 ps , ten silnik podejdzie pod skrzynię z AGU ? i czy to nie za wysoka cena jak na sam silnik bez osprzętu?
http://allegro.pl/silnik-audi-s3-a3-tt- ... 35224.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
http://allegro.pl/silnik-audi-s3-a3-tt- ... 35224.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
SWAP AGU na BAM
Co to wgl jest ten słupek ? sam silnik ? , wiesz słabo się orientuję dlatego szukam tutaj u was pomocy ;p widzę że jesteś z Zabrza ja z Kędzierzyna , ewentualnie jak bym coś zakupił dało by rade tam u Ciebie to poskładać?
-
- V.I.P.
- Kontakt:
SWAP AGU na BAM
Słupek to jest tylko blok silnika z głowicą, bez turbin, bez osprzętu, bez kolektorów, bez ukladu zaplonowego, bez wiązek, bez sterownikow, bez wydechu itd
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
SWAP AGU na BAM
Ale jaki sens zmieniac slupek z AGU na BAM ?? Zależy co chcesz mieć kolego. W cenie słupka to kupisz sobie graty z BAM'a tj. turbo wtryski kolektor węże itp itd. I ubierzesz sobie AGU
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
SWAP AGU na BAM
moze najpierw powiedz nam powód takiej zamiany,bo przeciez to ten sam silnik wiec po co zmieniać?(no prawie ten sam ) szukasz mocy czy nie masz co z kasą robic?bo akurat brakuje mi pare centów do gt30 wiec moge ładnie twoje pieniazki zagospodarować
SWAP AGU na BAM
A więc chodziło mi o to żeby całego AGU wywalić i wsadzić BAM dla większej mocy . Jaki koszt jest całego BAM z osprzętem ?
SWAP AGU na BAM
A nie lepsze rozwiązanie kupić osprzęt od BAM'a i swój sprzedać ? ... Przecież na słupku AGU z osprzętem od BAM'a zrobisz praktycznie tą samą moc. A tak to tylko dodatkowe koszty związane z zakupem słupka i za zaoszczędzone pieniądze zrobisz sobie porządny wydech lub dolot takie jest moje zdanie na ten temat.
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: SWAP AGU na BAM
masz kurfa fantazje nima co,koles z KK i szuka szmocy w 225konnym silniku,to az grzech,wejze uzyj mózgownicy i wpisz digitun.pl, z takiego agu bez kucizny robisz 360km lekkim juhem.Liptonek pisze:A więc chodziło mi o to żeby całego AGU wywalić i wsadzić BAM dla większej mocy . Jaki koszt jest całego BAM z osprzętem ?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
SWAP AGU na BAM
do AGU warto osprzęt w postaci wiązki komputera itp. oraz turbo wtryski, przepływomierz... sam słupek to robota bez sensu i szkoda kasy
SWAP AGU na BAM
Na poczatek,jak chcesz isc juz w moce ponad 230koni to:
-wtryski
-turbo k04 wraz z kolektorem i wężami oleju i wody
-Fmic,dolot
-wydech
-dobry program
Kasa wbrew pozorom nie mala ,ale jak chcesz mieć szybszy samochod,musisz mieć głębszą kieszeń
-wtryski
-turbo k04 wraz z kolektorem i wężami oleju i wody
-Fmic,dolot
-wydech
-dobry program
Kasa wbrew pozorom nie mala ,ale jak chcesz mieć szybszy samochod,musisz mieć głębszą kieszeń
...it has so much torque,that could tear a whole in time
...this is not acceleration. It's TELEPORT
...this is not acceleration. It's TELEPORT