Ile powinien pedzic golfik??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakbyś ostatnimczasem poczytał forum to byś wiedział że miałem z tymproblem bo w dowodzie mam wbite numery silnika na którym te auto wyjecjało z fabryki,a w środku jest 1.8 na digi,tylko że na bloku tez numery są usunięte bądź ukryte i nabijane w innym miejscu,więc nie rób ze mie takiego tępaka.
No cóż , na sprzedaż
:(
Jak masz GTi 8V to masz 107 KMmarceliii pisze:Jakbyś ostatnimczasem poczytał forum to byś wiedział że miałem z tymproblem bo w dowodzie mam wbite numery silnika na którym te auto wyjecjało z fabryki,a w środku jest 1.8 na digi,tylko że na bloku tez numery są usunięte bądź ukryte i nabijane w innym miejscu,więc nie rób ze mie takiego tępaka.
Faktycznie czytałem...przyznaje się do błedu i przepraszam...i moge tylko zyczyc powodzenia w poszukiwaniu numeru- moze jeszcze gdzies sie ostal...marceliii pisze:Jakbyś ostatnimczasem poczytał forum to byś wiedział że miałem z tymproblem bo w dowodzie mam wbite numery silnika na którym te auto wyjecjało z fabryki,a w środku jest 1.8 na digi,tylko że na bloku tez numery są usunięte bądź ukryte i nabijane w innym miejscu,więc nie rób ze mie takiego tępaka.
-
- Mały gagatek
diesele to bardzo dobre silniki, teraz spokojnie dorownuja (a nwet lekko sa lepsze) benzynowym jesli chodzi o moc i dodatkowo pala mniej. popatrz na parametry nowych Golfow i porownaj Diesle z beznynkami. byc moze lekko sie zdziwisz... minus diesli to ich cena... ale pozniej taniej sie jezdzi wiec pewnie roznica sie zwraca. IMHO diesel a benzyna to dzis kwestia gustu.
to ze kata nie masz nie robi z PF PB IMHO,marceliii pisze:No nigdzie nie ostał,ale dzięki forumowiczom już wiem że to PB,PF bo doszli do tego ogladając zdjęcia.
W sumie to powinienem miec 107 ale niemam juz kata więc jest 112 kucy.
Pozdro
jeszcze soft, ECU powinienes od PB miec jezeli masz PFa. (chyba - jutro bede widzial)
a do Reszty
podawajcie od razu wiek i grupe krwi moze jakies narzady beda potrzebne bo jak slucham niektorych wypowiedzi to ciarki mnie przechodza
zeby 1.3 (pomijam ze chyba polowie zle liczniki wskazuja) z heblami wszyscy wiedza jakie sa a o zawieszeniu juz wole niemowic tyle poginac krzywde sobie zrobicie albo komus, lepiej zawias wymience zanim w testowanie sie zaczniecie bawic, jakikolwiek okolicznosci by was zmusily do nawet minimalnego gwaltownego ruchu kierownica i powodzenia zycze w wyprowadzeniu samochodu. Pisze to apropo sytaacji jaka mialem jakis czas temu na trasie, jakas dwojka na dupie mi sie uczepila, lecialem spokojnie 140 (dwupasmowa droga ruch minimalny) i chce wyprzedzac, puscilem kolesia, podejzewam jakims dieslem jechal(bo kopcil - rejestracja podwarszawska) i tak prol kolo 160-170 ja za nim, skoro mam chetnego na mandaty to sie podczepilem, i tak do pierwszego zakretu, do chyba 100 wychamowal a dodam ze zakret jakies 45 stopni wyprofilowany a i tak mialem wrazenie ze wypadnie z zakretu, reausumujac teksty w stylu "(...)wyprzedzam wszystkich na trasie a jak nie w miescie nadrabiam(...) sa beznadziejne, zamiast inwestowac w strumienice, tłumiki i inne totalnie bezwartosciowe rzeczy kupcie porzadne zawieszenie, albo zmiencie heble na od G60 np....
Oczywiscie to tylko moje zdanie i nie tyczy sie wszystkich....
ale uzywajcie szarych komorek wiecej niz prawej nogi
pozdrawiam
[b][color=blue]Volkswagen Klub Polska #107[/color][/b][b] | Frakcja Member | VW Silesia Club[/b]
[b][color=czerwony][url]http://www.majoVWka.pl/[/url][/color][/b]
[img]http://malibu.vwgolf.pl/malibu4.jpg[/img]
[b][color=czerwony][url]http://www.majoVWka.pl/[/url][/color][/b]
[img]http://malibu.vwgolf.pl/malibu4.jpg[/img]
No całkiem mądre słowa,a już nie mówie jak jedzie gościu maluchem 100 załadowany w czterech aż malacz siedz,koleiny jak s........ że go po całej drodze rzuca,temp. na dworze - 5 a on na letnich,i na tylnej szybie naklejka pogromca szos.
Sam takiego agenta widziałem,prawie się za nich zaczołem modlić,sam mam ciężką noge,ale oprócz tego IQ.
Sam takiego agenta widziałem,prawie się za nich zaczołem modlić,sam mam ciężką noge,ale oprócz tego IQ.
No cóż , na sprzedaż