luzy na maglownicy regulacja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam mam pytanie gdzie znajduje sie sruba od regulacji luzów na maglownicy bo wczesniej miałem luz na drązkach wymieniłem cały zestaw na nowy po wymianie było cicho 3miesiące i wczoraj na wyłączonym silniku ruszam kierom i słysze stukanie dzisiaj obczaiłem ze głosy dochodza ze srodka maglownicy prosze o wskazówki gdzie znajduje sie taka śruba i na jaki klucz, czy moge z tymi luzami poczekac aż sie troche ociepli z góry dziekuje
Trochi lekturki
http://www.google.pl/custom?domains=for ... cof=&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.pl/custom?domains=for ... cof=&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VW Baron
- Kontakt:
klucz nasadka siedemnastka najlepiej jak by była zeszlifowana na równo bo łeb śróby taki skromny i można poniszczyć.sils16 pisze:i na jaki klucz, czy moge z tymi luzami poczekac aż sie troche ociepli
nic się nie stanie po prostu będą luzy
-
- VW Baron
- Kontakt:
kanał niestety tak, wchodzisz pod auto i widać maglownicę nad belką przednią a w maglownicy po lewej stronie jest taka śruba słusznych rozmiarów
Re: luzy na maglownicy regulacja
Koledzy pamiętacie jaki to jest rozmiar tej śruby do regulacji??
muzyk
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie wierzysz w treść drugiego postu?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.