Patriota pisze:Co sądzicie o klockach i tarczach ABS ?
Nie za bardzo wiem kto to produkuje ale handluje tym moto profil, można montować ale szału się nie spodziewaj. Kilka autek już na tym jeździ i wszystko ok
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Patriota pisze:Co sądzicie o klockach i tarczach ABS ?
Zimny Chirurg pisze:Jak by tak było jak piszesz to nie było by na czym jezdzić. Poprostu wiele firm ucieka do Chin i tym podobnych krajów by ciąć koszta i niestety są wtedy ogromne straty na jakości. Takim największym przegranym jest niestety TRW. Jakość spadła drastycznie tej firmy po tym jak sie wynieśli do Chin. Ja zapodałem Brembo i Ferrodo. Szczerze tarcze sie po 5 k km bardzo min zgięły i po roku musiałem je liznąć. I jak narazie jest ok. Niestety niekiedy trzeba przetoczyć nowe tarcze by było ok. Co do klocków to jak dla mnie taką firme jak Ferrodo to powinni zamknąć. Kolcki pyliły jak opentane, a do tego piszczały ja pociąg na stacji. Szkoda słów. Załozyłem pojskie Brecki i jak narazie rewelka. Hamulce dosłownie zrobiły sie masakryczne. Nic nie pyli i nic nie piszczy. polecam z całą pewnością klocki. Na lyle mam juz Brecki 3 rok i jeszcze zyją.Stavros pisze:wron pisze:Ate, srate, trele morele. Jeden pisze, że TRW mu piszczy a drugi, że ate się pogięły, kolejny, że śmiga na mikoda i jest wszystko super.
To, że tarcze wam się krzywią, piszczą itp. to fakt, że nieświadomie kupujecie podróby. Mało tego jest na rynku?
Czemu seryjne te z pierwszego montażu jakoś nigdy nie zawodzą?
Zaowaz ze to tylko w polsce 90 procent olejow, czesci to podroby
Pozdro
ZC
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości