czy ta kierownica w golfie mk4 jest zadbana? oceńcie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
szewczi90 spójrz czy z plastików konsoli powłoka gumowa schodzi. Jeśli są już obdrapane, a kiera jak nówka, to jest podejrzane. Byłem świadkiem w mk4 jak z tdika po 300tkm zrobiono 'niecałe 200' przez wymianę tapicerek i plastików wnętrza z rozbitej 'benzynki'. A zadbanego diesla mimo nawet dużego przebiegu łatwiej sprzedać ("jeździł pedantyczny Niemiec tylko po autostradach dlatego przebieg spory, ale jak widać zadbany" - jednak po "kuracji") Jednak manetki, kratki nawiewów, przełącznik świateł (wbrew pozorom często odrapany i brudny (!) wygląda ładnie.
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dieselart_2008_a_ pisze:albo oponka jeździła na kierownicy... czy to nie diesel ? to taka kierownica raczej mało prawdopodobna ori bez kombinacjiiigAlisArr pisze: ale to WSZYSTKO MOŻNA WYMIENIĆ.
wersja BASIS ale ktoś z listy wybierał dodatkowe wyposażenie, więc trójramiennej nie ma na 1OO%jhosef pisze:Czy to nie jest przypadkiem wersja highline?
Wówczas tak średnio do wersji wyposażenia pasuje.
tak w ogóle to dziękówa za opinie
-
- ->|<-
W końcu znalazłem info na potwierdzenie, że w Highline TDi z automatem były skórzane 4ramienne - "Sportlederlenkrad 3 Speichen (außer TDI Automatik 4 Speichen)": http://www.doppel-wobber.de/forum/Model ... hline.htmlShmatan pisze:iigAlisArr, czteroramienna skóra to tylko multifunkcja
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
iigAlisArr, może chodzi o multifunkcje? bo nie widziałem czteroramiennej bez multifunkcji w ori skórze
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: czy ta kierownica w golfie mk4 jest zadbana? oceńcie
W passatach B5 są na pewno, w golfie nie jestem pewny, ale chyba gdzieś widziałem.Shmatan pisze:iigAlisArr, może chodzi o multifunkcje? bo nie widziałem czteroramiennej bez multifunkcji w ori skórze