KonradzikIV pisze:stefan1989, najbardziej to chciałem czerwony, niebieski też bym przygarnął czarny jest ok
Zawsze można przemalowac !
Moderator: G0 Karcio
KonradzikIV pisze:stefan1989, najbardziej to chciałem czerwony, niebieski też bym przygarnął czarny jest ok
KonradzikIV pisze: najbardziej to chciałem czerwony,
Mam podobne zdanie:lolo_golf pisze:KonradzikIV pisze: najbardziej to chciałem czerwony,
Nie żartuj Niebieski byłby mega, ale czarny też jest okej
najpierw czarny dach i naklejka pussy na tylną szybeMatthewG pisze:To kiedy wjeżdża to duże turbo i air?
OC + AC + NW PZU - 60% zniżek - 2500 złDziowid pisze:Konradzik mam do Ciebie pytanie...odnośnie opłat. Kupiłeś Rkę i ile (jeśli możesz odpowiedzieć ) wyniosło Cię OC? I gdzie OC wykupiłeś? Ciekawi mnie opłata za tak duży silnik. Z góry dziękuję za odpowiedź.
dodatkowo fotel pasażera ubezpieczony od "kisielu z majtek"KonradzikIV pisze:OC + AC + NW PZU - 60% zniżek - 2500 zł
U mnie ten pakiet w AXA wychodzi ok 1500zł. Samo oc to coś chyba ok 500zł.KonradzikIV pisze:OC + AC + NW PZU - 60% zniżek - 2500 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości