Moderator: G0 Karcio
truckman pisze:vwbartus, zależy od opony jak się położy, sam przecież podkreślałeś
Ma być diesel i "czorno" z tyłupelton pisze:truckman, dobrze prawi, przemyśl to
Powód jest - brak mocy.. na początku toffic mi powiedział, że to choroba i niestety miał rację. Najpierw był zwykły program na 110, potem wtryski, FMIC na 130 a teraz jest duży większy plan na mam nadzieję dłuższy okres użytkowania - zobaczymy co z tego wyjdzie...truckman pisze:a co do swpaów, to nie opłaca się swapować bez powodu
Jak diesle to po prostu kup 130tke i tyle.
I dobijesz do 230-250 koni i bedziesz narzekał ze nie ma trakcjiŻuReK pisze:Ma być diesel i "czorno" z tyłupelton pisze:truckman, dobrze prawi, przemyśl to![]()
ESP i 4Motion można zamontowaćpavo71 pisze:I dobijesz do 230-250 koni i bedziesz narzekał ze nie ma trakcjii tak bedzie w kółko... jak diesel powyzej 200 koni tylko 4x4
Mam bardzo zdrową bazę więc tylko ją doposażyćtruckman pisze:ŻuReK, no to kup asz, albo arl i sprzedaj swojego
z tym drugim nie wiesz chyba co mówiszESP i 4Motion można zamontować![]()
zdrowych baz jest trochę. Zrobisz jak chcesz, ale zmiana na mocniejszą serie pozwoli ci wiele zaoszczędzić. Ja się kapnąłem jak już za dużo wpakowałem, jak kiedyś z sagano przy piwku było podliczanie i on włożył we wszystko tyle co ja na pierwsze felgiMam bardzo zdrową bazę więc tylko ją doposażyć![]()
Tak - sprawdzony Pan, który od początku zajmował się w Golfie podnoszeniem mocy. Teraz tylko szukać dawcy z jak najlepszym wypasem..pelton pisze:ŻuReK, to jeśli zapadła decyzja nie zostaje nic innego jak trzymać kciuki za SWAP, wybrałeś już kogoś kto będzie to ogarniał ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości