MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013
Moderator: G0 Karcio
MK4 .:R32 DSG KonradzikIV
R::. Mega ! Gratulację zakupu . Teraz pozostaje Nam czekać do wiosny by zobaczyć kolejną dawkę rarytasów które będą gościć w kolejnym rodzynku Konrada
...Wszystko po to, aby Twoje auto wzbudzało zachwyt. ...
Zobacz Moje MK III --- > http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=361669 <---
Zobacz Moje MK III --- > http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=361669 <---
KonradzikIV, gratulacje kolego ! eRunia jest świetna ! Modzić modzić z głową jak to było ze srebrzakiem i będzie miód malina i tłuste skwarki
Powodzenia, śledzę wątek głównie dla czystej przyjemności ale nie tylko...
Powodzenia, śledzę wątek głównie dla czystej przyjemności ale nie tylko...
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
coś tam powoli przychodzi w paczuszkach :
do zmiany/wymiany
w garażu czeka jeszcze dokładka od Cupry i rozpórka przednia górna z audi S3 8L
do zmiany/wymiany
w garażu czeka jeszcze dokładka od Cupry i rozpórka przednia górna z audi S3 8L
KonradzikIV, Widzę ze coraz więcej się tego robi i dla tego Lubię To do kompletu aby ładnie pod maska wyglądało przydał by się jeszcze nowy zbiorniczek wyrównawczy . Dobry wybór z tarczami i klockami chociaż tył jak jest zimny piszczy delikatnie
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Ciekawe jak będzie wyglądała R jak z nią skończysz
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
vwbartus pisze:chociaż tył jak jest zimny piszczy delikatnie
To mało powiedziane
KonradzikIV,
Ty się bierz za robotę a nie magazyny w domu robisz
Ustawkę trzeba szykować na rolki i na ulicę ; Męska - Damska
Ty się bierz za robotę a nie magazyny w domu robisz
Ustawkę trzeba szykować na rolki i na ulicę ; Męska - Damska
Niech zgadnę - czyżbyś robił czarny sufit? Myślałem że ja, jak nie mam jak się ruszyć w pokoju przez graty, ostro się szykuję do sezonu, ale zdecydowanie mnie przebiłeś Widzę tu parę rzeczy które będą wymienione tylko ze względu na świeży stan, i za taki perfekcjonizm ogromny szacun.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
zbierzemy wszystkie plastiki i będziemy działaćTrewor87 pisze:Niech zgadnę - czyżbyś robił czarny sufit?
jeszcze jest parę rzeczy w garażu... powoli robi się ciasnoTrewor87 pisze:Myślałem że ja, jak nie mam jak się ruszyć w pokoju przez graty, ostro się szykuję do sezonu, ale zdecydowanie mnie przebiłeś
lubię jak jest nowe i zadbane wszystko, niestety po poprzednim właścicielu trochę tego się uzbierało do wymiany ale damy radęTrewor87 pisze:Widzę tu parę rzeczy które będą wymienione tylko ze względu na świeży stan, i za taki perfekcjonizm ogromny szacun.
hehehe 2-3 tygodnie i lecimygluszcz pisze:KonradzikIV, Ty się bierz za robotę a nie magazyny w domu robisz Ustawkę trzeba szykować na rolki i na ulicę ; Męska - Damska
Ja garażu nie mam, ale przejąłem sobie piwnicę od sąsiadki, bo jedna to też zdecydowanie za małoKonradzikIV pisze:jeszcze jest parę rzeczy w garażu... powoli robi się ciasno
A co z lampką? Będzie zwykła czy W8? Pytam, bo jesli W8 to ciekawi mnie jak zrobisz czarną wersję, bez utraty ikonek?KonradzikIV pisze: zbierzemy wszystkie plastiki i będziemy działać
bez drutexa sie obędzieTrewor87 pisze:A co z lampką? Będzie zwykła czy W8? Pytam, bo jesli W8 to ciekawi mnie jak zrobisz czarną wersję, bez utraty ikonek?
To trochę kręcenia śrubokrętem będzie
Ale efekt murowany. Gdzie Ty to wszystko kupujesz?
Ale efekt murowany. Gdzie Ty to wszystko kupujesz?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo