![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
moze ktos jeszcze sie udzieli..
pzdr
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
No wlasnie, Autobrite Pink Sheen, PB Natural Look, SmartDressing a tak konkretnie to czego kolega używa do kokpitu czyli wszystkich plastikow we wnetrzu swojego MKIV GTI? Druga sprawa, a co dac na ta cala gume ktora sie znajduje ponizej nawiewow, w co sie zaopatrzyc zeby nie bylo problemow ze po uzyciu srodka "x" trzeba bedzie wymieniac deske rozdzielcza czy inne elementy bo nie powiem jest w czym wybierac ni niewiadomo na co sie zdecydowac Pozd.Bio pisze:Nie ma jednego uniwersalnego środka. Przemyj plastiki wodą z szarym mydłem albo APC w stężeniu 1:10 i przy użyciu mikrofibry a później środek zależnie od efektu
Ja jestem zwolennikiem delikatnego matowego wykończenia ( możesz zobaczyć u mnie w temacie ) i coś takiego daje Autobrite Pink Sheen, PB Natural Look, SmartDressing. Ew. jeśli chcesz połysk to Meguiars Supreme Shine.
Witam no i o taka odp. mi chodzi konkretnie i na temat i wiem co musze kupic he he pozdro BioBio pisze:VWOBER, Ja używam Autorbite Pink Shen. Daje bardzo delikatny efekt satyny. Możesz zobaczyć u mnie w galerii jak to wygląda
Ja na gumowanych powłokach aplikuję go z powodzeniem i nic złego nie ma prawa się dziać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość