MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40/18
W myśl przepięknej anglojęzycznej maksymy, która brzmi 'a picture is worth a thousand words':
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
jakos wcześniej nie zauważyłem emblematu gti z tylu, podoba mi sie
nie pogniewasz sie chyba jak skopjuje pomysl
z tym ze czarny
nie pogniewasz sie chyba jak skopjuje pomysl
z tym ze czarny
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
brz, dziekuje
zimnylech, działaj ciesze sie ze sie podoba
PS: czy ktos mial z Was do czynienia z trzeszczącymi słupkami tam gdzie są zamocowane pasy kierowcy i pasazera? Na gwincie zaczelo cholernie trzeszczec i chcialbym z tym zrobic porządek ale nie wiem czy to nie walka z wiatrakami
To juz ktorys golf z kolei w ktorym sie tak dzieje -> oczywiscie wszystkie na gwincie
zimnylech, działaj ciesze sie ze sie podoba
PS: czy ktos mial z Was do czynienia z trzeszczącymi słupkami tam gdzie są zamocowane pasy kierowcy i pasazera? Na gwincie zaczelo cholernie trzeszczec i chcialbym z tym zrobic porządek ale nie wiem czy to nie walka z wiatrakami
To juz ktorys golf z kolei w ktorym sie tak dzieje -> oczywiscie wszystkie na gwincie
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
tu masz odpowiedź, chyba nie ma mechanizmu, który pracując na sztywno nie ma skutków ubocznych, to są uroki aut z nie seryjnym zawieszeniem,showtime pisze:oczywiscie wszystkie na gwincie
To jest zima Tomku Zrobi się ciepło to przestanie.
zimnylech, r32 od razu naklej.
zimnylech, r32 od razu naklej.
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40
Musiałbym budę usztywniać w tamtych miejscach, tak by nie przenosiło naprężeń na górną część budy.showtime pisze: PS: czy ktos mial z Was do czynienia z trzeszczącymi słupkami tam gdzie są zamocowane pasy kierowcy i pasazera? Na gwincie zaczelo cholernie trzeszczec i chcialbym z tym zrobic porządek ale nie wiem czy to nie walka z wiatrakami
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zamowilem sobie ramke pod tablicę na tył bo z przodu przeciez nie ma rejestracji
I zrobiłem rachunek sumienia, będący planem działania na 2012 detale, detale, detale i tylko detale na ten sezon
- dobre odsadzenie Prosiaków na początek
- później koreczki, zaślepeczki, dupereleczki
- osłona silnika i oslony zbiorniczków od Audi (zrobione metodą hydrografiki na carbon)
- dokładne czyszczenie silnika
- duże lustro od Anglika
- płaskie wycieraczki na przód
- poprawki lakiernicze
- renowacja skóry
- być może wiekszy IC-ek od Meganki II - (jak ŻuReK zrobi SWAPA to mi sprzeda swoj kompletny IC-ek z rureczkami ) - wtryski 216 + korekta w Kingsofcie u Łukasza
- tylna klapa od US jeśli się gdzieś trafi...
I raczej to tyle na razie
I zrobiłem rachunek sumienia, będący planem działania na 2012 detale, detale, detale i tylko detale na ten sezon
- dobre odsadzenie Prosiaków na początek
- później koreczki, zaślepeczki, dupereleczki
- osłona silnika i oslony zbiorniczków od Audi (zrobione metodą hydrografiki na carbon)
- dokładne czyszczenie silnika
- duże lustro od Anglika
- płaskie wycieraczki na przód
- poprawki lakiernicze
- renowacja skóry
- być może wiekszy IC-ek od Meganki II - (jak ŻuReK zrobi SWAPA to mi sprzeda swoj kompletny IC-ek z rureczkami ) - wtryski 216 + korekta w Kingsofcie u Łukasza
I raczej to tyle na razie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Zacne plany
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
czarny emblemat gti mi sie podoba, to r32 to nie wiem czy na serio czy cynizmu troche dodalestruckman pisze:zimnylech, r32 od razu naklej.
nie mam chopla r'ek ale to gti musi wpasc lecz narazie kasy brak
To może jak zderzak z przodu US to na tył równieżshowtime pisze:
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
On sie rozni tylko tym ze jest dluzszy
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
kryters, przeciez z przodu nie ma us tylko obrysy i gładka listwę.
Showtime, i dodałbym ze ten zderzak wygląda tragicznie. Sporo tego widziałem i euro lepiej pasuje.
Showtime, i dodałbym ze ten zderzak wygląda tragicznie. Sporo tego widziałem i euro lepiej pasuje.
truckman, może zapomniałem dodać "ala" zderzak US. ......ale jest więcej miejsca na kieliszki
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Są laicy ja, którzy zobaczą to mkIV kombi na drodze i pomyślą - o! zadbany golf. Dopiero po przeczytaniu tematu zorientowałem się ze to nie jest taki zwykły zadbany VW. Pozdrawiam.