ARL mk4 US&A OEM+ [2014???]
Moderator: G0 Karcio
ARL mk4 US&A x5 stylaz OEM+ [ RECARO]
Golf trafil do kalendarza vwzone jako LIPIEC
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Re: ARL mk4 US&A x5 stylaz OEM+ [ RECARO]
masz racje są naprawdę kozackie! a lipiec jak zawsze wyszedł świetnie! pogratulowaćtruckman pisze:bardzo dobre zdjęcie
Przepięknie go pomodziłeś. Wszystko fajnie,ładnie podobierane,spasowane elegancko no i w całości się to super prezenci. !!! Jak dla mnie to jeden z NAJ mk 4 jakie widziałem ! No i dobre zdjęcia porobione.
grubo, tego pewnie widziałeś ?
http://euromedian.net/2011/04/22/changingthegame/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://euromedian.net/2011/04/22/changingthegame/" onclick="window.open(this.href);return false;
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ten projekt jest z 2010r więc pewnie takafej pisze:grubo, tego pewnie widziałeś ?
Ten niebieski z linku jak dla mnie wygląda dużo gorzej, z uwagi na to że sivwy ma tak spasowane koło jak lubię
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Pięknie zrobiony golf! Naprawdę gratuluję świetnie się auto prezentuje
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Gofer koks ale na realu jeszcze lepiej się prezentuje jak lata po Bielawce
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
Przód wygląda bajecznie, z tyłu wygląda pokracznie na takich szerokich felgach, nie podoba mi się taki styl. Lepiej by było wyglądało równo z nadkolami .
Slovak bez przesady mi też german style(nisko i szeroko bardziej te szeroko )też aż tak nie podchodzi ALE czy od razu wygląda to pokracznie.
siVWy mi się podoba, sam uderzam w podobny STYL. No może oprócz fel , które robią robotę i nie tylko ze względu na 19 cali. A że z BMW to tylko u NAS w pojscanej POLSZY występuje jakaś tam wrogość pomiędzy markami takimi jak VAG - BMW czy HONDA (oczywiście są wyjątki) .Na zachodzie nie ma czegoś takiego.
Co do Twojej furki, mimo że pisałeś o prawym lusterku - mi się nie podobają asymetryczne lusterka. Ja bym dał duże prawe.
Zmieniłbym też tą (pokraczną ) tylną wycieraczkę albo wogle bym ją wywalił.
OGÓLNIE
siVWy mi się podoba, sam uderzam w podobny STYL. No może oprócz fel , które robią robotę i nie tylko ze względu na 19 cali. A że z BMW to tylko u NAS w pojscanej POLSZY występuje jakaś tam wrogość pomiędzy markami takimi jak VAG - BMW czy HONDA (oczywiście są wyjątki) .Na zachodzie nie ma czegoś takiego.
Co do Twojej furki, mimo że pisałeś o prawym lusterku - mi się nie podobają asymetryczne lusterka. Ja bym dał duże prawe.
Zmieniłbym też tą (pokraczną ) tylną wycieraczkę albo wogle bym ją wywalił.
OGÓLNIE
Re: ARL mk4 US&A x5 stylaz OEM+ [ RECARO]
Dla mnie jest pokracznie, toleruję german w innym wydaniu, patrz na Golfy Wojtka i Artura, to są akurat idealne kompromisy . Mam takie zdanie i go nie zmienię, nie patrzę czy to jest VW, Honda czy BMW. Lubię podejście bardziej praktyczne, tak by auto wyglądało nietuzinkowo i było również użyteczne w codziennej eksploatacji. Golf Sivego ogólnie mi się podoba, tylko tył (felgi) nie jest w moim guście, ot tyle w tym temacie .wodzisun pisze:Slovak bez przesady mi też german style(nisko i szeroko bardziej te szeroko )też aż tak nie podchodzi ALE czy od razu wygląda to pokracznie.
Moje podejście do tuningu brzmi Power & Practical . Są gusta i guściki.