MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40/18
Jednym słowem wyślij dowód na komendę. Szybciej będzie 

- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Bedzie wystawac, oj bedzie 
W sumie wystarczyloby mi tak jak bylo u Frykasa...

Mikołaj, Ty jestes spec od konfiguracji
Bedzie dobrze na tym 45mm? Bo naprawde mam dylemat jaki adapter zamowic... gosciu jest w stanie mi zrobic grubosc od 20-50 mm
wiec naprawde mam zgryz 
Tutaj widac jak bardzo brakuje tych 25 mm

faking siet...
dobrze ze zrobilem dzisiaj tą przymiarke to do rothenburga sie wyrobie z setupem finalnym

W sumie wystarczyloby mi tak jak bylo u Frykasa...

Mikołaj, Ty jestes spec od konfiguracji

Bedzie dobrze na tym 45mm? Bo naprawde mam dylemat jaki adapter zamowic... gosciu jest w stanie mi zrobic grubosc od 20-50 mm

Tutaj widac jak bardzo brakuje tych 25 mm

faking siet...
dobrze ze zrobilem dzisiaj tą przymiarke to do rothenburga sie wyrobie z setupem finalnym

TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wyciągnij z tyłu regulacje + większy dystans i powinno być ok.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tylko pytanie czy jak wyrzuce regulacje to czy te 45 mm to nie będzie zbyt dużo
...
...

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, wtedy będzie za dużo. Niestety musisz postawić na 4 kołach na finalnej glebie przejechać sie kawałek i wtedy mozna gdybać, jak dla mnie to 15mm bez regulacji wystarczy. Tylko zrób wtedy coś z przodem co by motorówki nie było, ja cały sezon z tym walczyłem i w końcu kupiłem szersze koło na tył zeby zrobić wyższą oponę co by dupcia troszkę sterczała 

- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nie ma co teraz gdybać
tak jak pisze truckman, założysz wszystkie koła, wyrzuć z tyłu regulacje i przymierz na dystansie - nie wiem jakie masz ale zawsze lepiej kupić grubsze i tokarz Ci przetoczy za piwo na jaki będziesz chciał rozmiar.
tak jak pisze truckman, założysz wszystkie koła, wyrzuć z tyłu regulacje i przymierz na dystansie - nie wiem jakie masz ale zawsze lepiej kupić grubsze i tokarz Ci przetoczy za piwo na jaki będziesz chciał rozmiar.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kkonkretna odpowiedz i to mi się podoba. Zamawiam adapter 45 mm i się będzie przymierzac 

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
turbo prosie jest dobrym kołem w mk4
Jeśli masz możliwość wyrównania auta przodem po wyciągnieciu reg. na tyle to nie ma się nad czym zastanawiać
W skrajnej sytuacji /obcierki/ wstawi się odbój .Tak jak wyżej piszą mentorzy tuningu
docelowo obniżamy auto i Mierzymy !!!! Każda opona układa się innaczej i nie ma tu pewników
Parametry opony są dobre więc powinno się to spasować .Tego czego nie lubie w aucie to gdy zakłada się niski profil a szpara jest miedzy błotnikiem a oponą
/dlatego ja zdecydowałem się na kartofla 215/40
/

Jeśli masz możliwość wyrównania auta przodem po wyciągnieciu reg. na tyle to nie ma się nad czym zastanawiać

Parametry opony są dobre więc powinno się to spasować .Tego czego nie lubie w aucie to gdy zakłada się niski profil a szpara jest miedzy błotnikiem a oponą

- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Damy rade
jest jeszcze chwila do letniego setupu wiec na razie
a pozniej sie bedziemy martwic

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- AdAśKo88
- Użytkownik
- Kontakt:
showtime, kolego jestem pod wrażeniem Twojego projektu
auto naprawdę "kręci suty"
włożyłeś w je dużo pracy i oddania no i są znakomite efekty.Zainspirowało mnie do zrobienia takie frontu jak u Ciebie mam taki sam kolor ,założyłem ciemnie depo czarny grill i na dniach ma przyjść dokładka 25th brakuje mi tylko US obrysówek..Wnętrze masz rewelacyjne:) Tez chciałem założyć se 1/2 fis ale nie mam Can i za dużo z tym zachodu MFA musi mnie zadowolić.
Widziałem że miałeś kilka modeli felg "z górnej półki" może cos Ci zostało do sprzedania ,będę potrzebował czegoś na wiosnę na razie odkładam $$
Od jakiegos czasu chodzi mi myśl o chipowaniu ,jestem w tej sprawie zielony i chciałbym dowiedzieć opinii s od kogoś kto to przerabiał ,silnik alh 240tys przebiegu na castrolu 10/40 magnatec.? Warto w to inwestować ?spalanie wzrosło?
Jeszcze raz pozdrawiam i oby tak dalej kolego

włożyłeś w je dużo pracy i oddania no i są znakomite efekty.Zainspirowało mnie do zrobienia takie frontu jak u Ciebie mam taki sam kolor ,założyłem ciemnie depo czarny grill i na dniach ma przyjść dokładka 25th brakuje mi tylko US obrysówek..Wnętrze masz rewelacyjne:) Tez chciałem założyć se 1/2 fis ale nie mam Can i za dużo z tym zachodu MFA musi mnie zadowolić.
Widziałem że miałeś kilka modeli felg "z górnej półki" może cos Ci zostało do sprzedania ,będę potrzebował czegoś na wiosnę na razie odkładam $$

Od jakiegos czasu chodzi mi myśl o chipowaniu ,jestem w tej sprawie zielony i chciałbym dowiedzieć opinii s od kogoś kto to przerabiał ,silnik alh 240tys przebiegu na castrolu 10/40 magnatec.? Warto w to inwestować ?spalanie wzrosło?
Jeszcze raz pozdrawiam i oby tak dalej kolego

moje byłe mk2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=119957
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40
Dziękuje za mile slowaAdAśKo88 pisze:showtime, kolego jestem pod wrażeniem Twojego projektuauto naprawdę "kręci suty"
włożyłeś w je dużo pracy i oddania no i są znakomite efekty.

Właśnie te obrysówki to mistrzostwo swiata i dzieki jeszcze raz Karol za gotową listwe z obrysami, bo zaoszczedzilem sporo czasu i kombinacji z przeróbkąAdAśKo88 pisze:Zainspirowało mnie do zrobienia takie frontu jak u Ciebie mam taki sam kolor ,założyłem ciemnie depo czarny grill i na dniach ma przyjść dokładka 25th brakuje mi tylko US obrysówek..

Wcale nieAdAśKo88 pisze:Wnętrze masz rewelacyjne:) Tez chciałem założyć se 1/2 fis ale nie mam Can i za dużo z tym zachodu MFA musi mnie zadowolić.

Wszystko poszlo zeby miec kase na kolejneAdAśKo88 pisze:Widziałem że miałeś kilka modeli felg "z górnej półki" może cos Ci zostało do sprzedania ,będę potrzebował czegoś na wiosnę na razie odkładam $$![]()
![]()

Ja mam 270 i jezdziAdAśKo88 pisze:Od jakiegos czasu chodzi mi myśl o chipowaniu ,jestem w tej sprawie zielony i chciałbym dowiedzieć opinii s od kogoś kto to przerabiał ,silnik alh 240tys przebiegu na castrolu 10/40 magnatec.? Warto w to inwestować ?spalanie wzrosło?

PozdroAdAśKo88 pisze:Jeszcze raz pozdrawiam i oby tak dalej kolego

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
On nie ma CAN, więc pół fisa nie poleci, musi mieć liczniki 919. Także albo MFA, albo pełny FIS który jest rarytasem i ponad 700 zł ceniąWcale nienie ma duzo pracy bo podlaczenie i montaz manetki + licznika zajal mi moze 2 godzinki
efekt zegarów SE jest zadowalajacy

- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Naciągnąłem dzisiaj kolejne 2 Falkeny na felgi i teraz juz tylko czekam na adaptery, odboje i wiosne 
Adaptery bedzie mi robil ten chłopek
http://allegro.pl/dystanse-25mm-audi-vw ... 67662.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesli ktos zna to moze jakis rabacik moglby utargowac
facet ponoć z Kielc 

Adaptery bedzie mi robil ten chłopek
http://allegro.pl/dystanse-25mm-audi-vw ... 67662.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesli ktos zna to moze jakis rabacik moglby utargowac

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, elegancko
Ja jeszczcze ciągle mam 2 felgi do zrobienia, ale coś chorowity jestem ostatnio i nie działam w garażu