mam na myśli :
czarne rączki,
osłony przeciwsłoneczne,
mocowania pasów
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
Moderator: G0 Karcio
czarna w8 ogólnie nie występuje w VW to co wkleił Piotrek to są malowane lampki... ich koszt był ok 700 zł jak dobrze pamiętam.miskieusz pisze:Czarna W8 nie istnieje jako nówka, ew z rynku wtórnego, ale też raczej wątpliwe niestety:/
wieczorem wyślę PWRokoś pisze:KonradzikIV, da rade podrzucic nr Vagowe, tych elementów do czarnej podsufitki ?mam na myśli :czarne rączki,osłony przeciwsłoneczne,mocowania pasów
akurat od eski są zupełnie inne, zarówno rączki jak i słoneczka, lampki też są inne...Rokoś pisze:KonradzikIV, zastanawialem sie tez na doborem od np audi a3 lub paska ,powinno pasowac plug n play
wiesz są granice wszystkiego, płacić 1000 zł za kawałek czarnego plastiku.... wolałbym za 100 zł kupić nową ori czarną lampkę a 900 wydać na coś innego, aż tak bardzo mi na tych diodach nie zależylogo1024 pisze:Widać po aucie że KonradzikIV, kasy nie żałuje, więc pewnie na dniach będzie sie czarną lampką chwalił
racja, ale dziś można gdzieś tam złapać czarnego na mieścieMatthewG pisze:Ja Konrada jeszcze nie widziałem, ten samochód więcej stoi w garażu niż jeździ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości