MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
synec, jest matowa.
lolo_golf, pewnie chodzi o te na liczniku, nie wiem po co to, ale nie ma założonej obudowy i dlatego to widać. Te diody są na każdym liczniku z Passata Po założeniu obudowy, czyli przodu licznika, nic nie widać, ale robię tak jak napisałem 2 ringi na paliwo i temp, ori z Passka i obudowa sobie leży obok, a tutaj sprawdzałem jak działa licznik Muszę jeszcze kabelek do FIS zrobić zeby radio się wyświetlało, ale szukam rozpiski kolorów kabli, bo nie wiem jak wtyczkę rozczepić
lolo_golf, pewnie chodzi o te na liczniku, nie wiem po co to, ale nie ma założonej obudowy i dlatego to widać. Te diody są na każdym liczniku z Passata Po założeniu obudowy, czyli przodu licznika, nic nie widać, ale robię tak jak napisałem 2 ringi na paliwo i temp, ori z Passka i obudowa sobie leży obok, a tutaj sprawdzałem jak działa licznik Muszę jeszcze kabelek do FIS zrobić zeby radio się wyświetlało, ale szukam rozpiski kolorów kabli, bo nie wiem jak wtyczkę rozczepić
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Aha to dlatego były mi obce Efekt końcowy powinien być
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mówię to nie pierwszy raz. W końcu nadejdzie dzień, kiedy przy aucie już nic nie będzie dało sie przerobić a przy tym tempie to nie potrwa długo
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zawsze sie znajdzie cos co sie znudzi/zepsuje zeby to ulepszyc czy zmodzic
Modzenie never STOP!
Modzenie never STOP!
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Za ile wyrawałes licznik z passata?
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
i wtedy znajdziemy Varia(n)ta na otomoto, czyli jak większość grubych projektów które dobiegły końca zwiększając apetyt właściciela na coś nowegologo1024 pisze:W końcu nadejdzie dzień, kiedy przy aucie już nic nie będzie dało sie przerobić
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
steniu4, narazie mu to nie grozi, więc nie ma o czym pisać. Kilka prób sprzedaży skutecznie mnie odwróciły od rozmów z debilami którzy by chcieli zadbane auto za cenę szrotu, ostatecznie kontynuację projektu zawdzięczamy Panu który chciał żebym zabrał navi, skórę i opuścił 2 tys zł, ciśnienia nie było na sprzedaż, także ja sobie dalej modzę i chwała mu za to, bo teraz zamiast czekać na początek sezonu i zlotu pewnie latałbym inną marką w total serii, a tak jest pięknie tylko niech ten 21.04 już będzie
eden1992, poszukaj sobie na allegro, co jakiś czas się pojawiają. Ja raczej okazyjnie nie kupiłem.
logo1024, wtedy będę usuwał druty
eden1992, poszukaj sobie na allegro, co jakiś czas się pojawiają. Ja raczej okazyjnie nie kupiłem.
logo1024, wtedy będę usuwał druty
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
dla wyjasnienia podsufitka u truckman'a jest jak w mk1truckman pisze:logo1024, wtedy będę usuwał druty
odnosnie zakonczenia projektu to tego własnie nienawidze, zaraz na alledrogo i proba sprzedazy. tak jak było np z golfem KondradzikIV...
truckman, cel na przyszłosc Variant coupe
Nie no Konradowi został na dupowoza, elegancko rozegrał, bo ma zabawkę i pewne auto na codzieńtak jak było np z golfem KondradzikIV...
pickup możetruckman, cel na przyszłosc Variant coupe
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
wiem, wiem. ale sam fakt wysprzedaz gratow itd...truckman pisze: tak jak było np z golfem KondradzikIV...
Nie no Konradowi został na dupowoza, elegancko rozegrał, bo ma zabawkę i pewne auto na codzień
truckman, w twoim wypadku to ciagnik siodlowy od razu
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
ładne mody kolejne zresztą licznik będzie cool wiem bo sam pracowałem nad swoim w tym stylu miodzio...
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Nie mów hop, po sezonie biorę się za C+E, miałem robić teraz w zimę, ale postanowiłem kupić lepsze koło, co nie co poogarniać i zaliczyć kilka zlotówtruckman, w twoim wypadku to ciagnik siodlowy od razu
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery
a ja od przyszlego tygodnia zaczynam kurs c+e trzeba bedzie pasa zacisnac z zakupem nowego kola a kurs mozesz zaczac wczesniejtruckman pisze:Nie mów hop, po sezonie biorę się za C+E, miałem robić teraz w zimę, ale postanowiłem kupić lepsze koło, co nie co poogarniać i zaliczyć kilka zlotówtruckman, w twoim wypadku to ciagnik siodlowy od razu