OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
daniel1d, mam 3 sztuki (zostały po moich starych felgach)
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
wiele za nieRafit pisze:daniel1d, mam 3 sztuki (zostały po moich starych felgach)
www.proturbo.com.pl
A jak to się stało, że Ci je ukradli?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Stał pod blokiem całą noc rano wychodzę patrzę nie ma jednego dekielka, więc pomyślałem że się zgubił ale patrzę na drugie koło a tam też nie ma więc raczej marne szanse żeby dwa od razu się zgubiły.MatthewG pisze:A jak to się stało, że Ci je ukradli?
Dzięki Da się jakoś zamówić bez rejestracji na stronie? A możesz mi sprawdzić ile kosztuje żarnik do xenonu?gluszcz pisze:1J0601171XRW /20.2 zł szt. w Getem
www.proturbo.com.pl
Getem teraz ma innego wł. i trzeba przez sklep wszystko .daniel1d pisze:Da się jakoś zamówić bez rejestracji na stronie?
N10445701 XENBRENNER / 467.39 zł szt.daniel1d pisze: A możesz mi sprawdzić ile kosztuje żarnik do xenonu?
Na zone chyba bartol sprzedawał ori w dobrej cenie ,bo na all same podjebki są ...
Jak co to ja ci mogę oddać te 3 sztuki po 10zł/szt. Zawsze trochę zaoszczędzisz
To podeślij na pw dane do przelewu.Rafit pisze:Jak co to ja ci mogę oddać te 3 sztuki po 10zł/szt. Zawsze trochę zaoszczędzisz
www.proturbo.com.pl
daniel1d, a nie będzie cie w Rothenburgu może, to byś sobie osobiście odebrał
Musiałbym cysternę ze sobą ciągnąć Może jedynie na majówkę się wybiorę jak czas pozwoli.Wolę w miarę szybko je kupić bo lipnie wygląda i zaraz się tam na syfi.Rafit pisze:daniel1d, a nie będzie cie w Rothenburgu może, to byś sobie osobiście odebrał
www.proturbo.com.pl
nie bartol tylko JA miałem i sprzedałem dwie szt za 200 złgluszcz pisze:Na zone chyba bartol sprzedawał ori w dobrej cenie ,bo na all same podjebki są ...
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
To dobra promocjavwbartus pisze:nie bartol tylko JA miałem i sprzedałem dwie szt za 200 złgluszcz pisze:Na zone chyba bartol sprzedawał ori w dobrej cenie ,bo na all same podjebki są ...
www.proturbo.com.pl
http://allegro.pl/philips-d2s-xenon-zar ... 11491.html" onclick="window.open(this.href);return false; czyli to jest podróba? Na aukcji niby jest jest napisane że to oryginał philipsa .gluszcz pisze:N10445701 XENBRENNER / 467.39 zł szt.
Na zone chyba bartol sprzedawał ori w dobrej cenie ,bo na all same podjebki są ...
www.proturbo.com.pl
a chińczyk siedzi i zawija w sreberkadaniel1d pisze:http://allegro.pl/philips-d2s-xenon-zar ... 11491.html" onclick="window.open(this.href);return false; czyli to jest podróba? Na aukcji niby jest jest napisane że to oryginał philipsa .gluszcz pisze:N10445701 XENBRENNER / 467.39 zł szt.
tylko .: R32