adi87 pisze:bo radio mam bezpośrednio pod aku podłączone.
I co aku sam wyłącza radio...MastaKillah84 pisze:i automatycznie wyłącza radio zeby sie nie spaliła taka blokada
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Hehe oslabiasz mnie ale fajnie jest...MastaKillah84 pisze: miezrzyłem normalnym miernikiem cyfrowym jak to urządzeniehttp://www.allegro.pl/item114352541_miernik_cy ... c_555.html techniku jakbyś nie widział przyłóż sobie to kiedys do akumulatora przy odpalaniu zobaczysz ze prąd w zrosnie i dlatego wyłacza radio spróbuj a potem pogadamy
no kolego bez takich tekstów uwazasz ze masz racje to se uwazaj ale nie musisz zaraz obrażać tych co mysla inaczej niz ty! w sumie tak na logike pomyslalem i wzialem zarowke 12V podlaczylem pod aku bezposrednio i kumpel odpalal auto i co? zarowka przygasla czyli spadek napiecia. No chyba ze w dzisiejszych czasach zarowki przygasaja z powodu zwyzki napieciaMastaKillah84 pisze:ja ci powiem ssij pęto nie wązne jak ja to powiem liczy sie o co chodzi ale ty za głupi jesteś chodziłeś chyba do technikum obciągania laski
to faktycznie koles chyba niebardzo wie o co mu wogole chodzi... tym to mozna baterie od zegarka mierzycMrSalieri pisze:od 0 do 200 mA prad rozruchowy
- to slaby akku musial byc (maly prad)adi87 pisze:wzialem zarowke 12V podlaczylem pod aku bezposrednio i kumpel odpalal auto i co?
co za bzdura! Ty w ogóle wiesz co to jest alternator?alternator na rozruch daje wieksze napiecie
HAPAJ DZIDE
ssij pęto
głupi jesteś
chodziłeś chyba do technikum obciągania laski
nie mam słów MastaKillah Powinienes wyleciec z tego forum za takie teksty. Szkoda, ze taki burak jezdzi Golfem.....adi87 po co sie wtracasz nie twoja sprawa jak ja do kogo mówie złamasie
Sluchaj stary nie chce mi sie prowadzic z toba tej plytkiej rozmowy bo nie masz wogole pojecia o czym mowisz cos tam przykladasz cos tam mierzysz sam nie wiesz co a mi kazesz to robic. Regulkami nie wyjezdzam tylko mowie jak jest. Zjawisk elektrycznych nie oszukasz.MastaKillah84 pisze:MrSalieri nie mam juz słów normalnie na ciebie dlaczego krytykujesz to co ja robiłem a ty tylko myślisz o tym sprawdż i potem bedziesz sie ze mnał kłucił kto ma racje a nie nawet tego nie robiłeś i wyjeżdzasz tu z jakimiś regułkami łapiesz za słowa i sprzetu sie czepiasz pokazałem tylko przykładowo o co mi chodziło powiedziałem przy odpalaniu przyłóż do akumulatora i zobaczymy czy nie wzrosnie ci prąd a ty adi87 po co sie wtracasz nie twoja sprawa jak ja do kogo mówie złamasie
ja sie wtracam bo to moj temat jakbys nie zauwazyl ZŁAMASIE!!! jak se pomysle ze ty golfem jezdzisz to az mi sie chce zreszta szkoda slow na ciebie i twoje slownictwo.MastaKillah84 pisze:adi87 po co sie wtracasz nie twoja sprawa jak ja do kogo mówie złamasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 80 gości