Swego czasu robiłem dochodzenie w sprawie d2s .Jako że trochę ori żarników przeszło przez moje ręce ,jako że obok mnie jest fabryka PHILIPSA robiąca owe żarniki stwierdziłem że allegro to same podjebki/ale świecą i kosztują 1/3 ceny aso i połowę ceny produkcyjnej philipsaRokoś pisze: daniel1d napisał(a):
gluszcz napisał(a):N10445701 XENBRENNER / 467.39 zł szt.
Na zone chyba bartol sprzedawał ori w dobrej cenie ,bo na all same podjebki są ...
http://allegro.pl/philips-d2s-xenon-zar" onclick="window.open(this.href);return false; ... 11491.html czyli to jest podróba? Na aukcji niby jest jest napisane że to oryginał philipsa .
a chińczyk siedzi i zawija w sreberka
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ciekawe tylko jak świecą i jak długo. W ASO mają też jakieś zamienniki osram za ok 270zł.
www.proturbo.com.pl
Różnie z tym bywa .Nie sugeruj się marką na podjebce ,napiszą na niej co chcesz .daniel1d pisze:Ciekawe tylko jak świecą i jak długo
Teraz nie ma jednego,stałego dostawcy części dla vw ,tak samo jest w żarnikach .
Mi najbardziej odpowiadał żarnik GE ,kupowany w niemieckim aso.
Aso też szuka oszczęności ,niestety naszym kosztem /drastyczne foto na potwierdzenie mojego wpisu /
W sensie, że jeździmy na filtronie?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
w sensie że -może i tak być -MatthewG pisze:W sensie, że jeździmy na filtronie?
pomijam temat płynów ekspl. jakie czasami ,niektóre aso nam serwują za swoją lichwiarską cenę
Chciałbym coś lepszego niż filtron, po to przecież jeżdżę do serwisu..
MatthewG,
Po mojemu jak jest gwarancja mech. jeździć do aso później znaleść kogoś kumatego i tam serwisować
nie zapominać o gwarancji perforacji blach .....
Po mojemu jak jest gwarancja mech. jeździć do aso później znaleść kogoś kumatego i tam serwisować
nie zapominać o gwarancji perforacji blach .....
Tzn? Jak jest z tą gwarancją na blachę?
Obowiązuje dłużej od gwarancji mechanicznej. Ergo - ewentualne szkody likwidować w ASO (ma to sens, jeśli ciągniesz z cudzego OC, gorzej, jeśli z własnej kieszeni).MatthewG pisze:Tzn? Jak jest z tą gwarancją na blachę?
BTW: mam wycenę naprawy szerszenia: okrąglutkie 90.000 zł, a do tego doleci jeszcze utrata wartości auta (ok. 25-35 tys.). W sumie szkoda na +100 tysia. Czekam na decyzję ubezpieczalni...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Wreszcie jakieś info, ciekaw jestem co będzie dalej.
Tomek ale powyżej 80% jest traktowane jako szkoda całkowita a tu chyba jest koło tego wiec żeby nie kazali jej jednak robic...
Dawid, ale to zależy od ubezpieczalni. Niektóre już przy 75% każą kasować auto, inne naprawiają do 100% wartości rynkowej.karpi78 pisze:Tomek ale powyżej 80% jest traktowane jako szkoda całkowita a tu chyba jest koło tego wiec żeby nie kazali jej jednak robic...
Muszę tylko tak się zakręcić, żeby mi nie wypłacili 50 tysia, a resztę to sobie we wraku mam odebrać. Jakoś nie mam ochoty bawić się w wyprzedaż cmentarną.
Z dobrych wiadomości: mam już drugie auto Ha! Właśnie zamawiam graty, pucuję, wjeżdżam się...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Tomek pisz co to jest! Warszawiaki takie są, nie potrafią się pochwalić wtedy kiedy trzeba, zawsze odwrotnie