Nie wiem co Wy macie z tym porsche, szczególnie, że niewiele VAG ma z nimi wspólnego (bo oprócz wspólnego projektu SUV to coś jeszcze)? Może stary znaczek VW (ten bez swastyki oczywiście), audi, albo jakaś szydera - np FSOlolo_golf pisze:No a te?
http://moto.allegro.pl/dekielki-dekle-p" onclick="window.open(this.href);return false; ... 13042.html
[Bora] czarnula w combi by vwbartus
Moderator: G0 Karcio
lolo_golf pisze:No a te?
http://moto.allegro.pl/dekielki-dekle-p" onclick="window.open(this.href);return false; ... 13042.html
lolo to nie jest ori dekielek to jest zwykły dekielek z naklejoną taka okrągłą naklejka . Poza tym ten czarny jak i srebrny raczej nie będzie dobrze pasował do polerowanej felgi
phanteon Wyobrażasz sobie FSO na felgach w pełnej polerce ze złotymi śrubkami
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Też nie kumam, może sobie Lambo dowalęNie wiem co Wy macie z tym porsche
beka by była - jak będę miał czas to sobie zrobięvwbartus pisze:phanteon Wyobrażasz sobie FSO na felgach w pełnej polerce ze złotymi śrubkami
Ja to widzęphanteon Wyobrażasz sobie FSO na felgach w pełnej polerce ze złotymi śrubkami
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wiadomo - widać po cenie. Ale fajnie zrobione.vwbartus pisze:lolo to nie jest ori dekielek to jest zwykły dekielek z naklejoną taka okrągłą naklejka
Czy ja wiem:vwbartus pisze:Poza tym ten czarny jak i srebrny raczej nie będzie dobrze pasował do polerowanej felgi
heh, vwbartus, sprzedam Cię, a co na forum Pomorza wpadliśmy na pomysł, żeby założyć customowe dekielki BARTEC L
A jeśli chodzi o awans, to gratuluję ogarnięcia tematu miniaturek na pierwszej stronie Samego awansu nie muszę gratulować, bo przecież to było oczywiste
A jeśli chodzi o awans, to gratuluję ogarnięcia tematu miniaturek na pierwszej stronie Samego awansu nie muszę gratulować, bo przecież to było oczywiste
truckman pisze: phanteon Wyobrażasz sobie FSO na felgach w pełnej polerce ze złotymi śrubkami
Ja to widzę
hehe noo ty masz dobry wzrok
lolo_golf, kurcze nawet fajnie to wygląda
A ja chciałem na wypolerowany dekielek nakleić te moje naklejki ciekawe jak by taki zestaw wyglądał ?
aaa i jeszcze ciekawa sprawa. Dekielek dobrze jak jest kontrastowy do całości felgi. Wtedy wygląda lepiej, przynajmniej kiedyś poparłem takie stwierdzenie sagano i faktycznie miał rację. Moje poprzednie felgi z deklem w kolorze u nowego właściciela nie wyglądały tak dobrze jak w innym kolorze u mnie
Taki detal, a jednak
Taki detal, a jednak
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [Bora] czarnula w combi by vwbartus
Moze niekumaci ludzie na swiatlach pomysla "ale wiesniak, ma golfa a dekielki od porsche", ale Ci ktorzy siedza w temacie beda wiedziec o co chodziphanteon pisze:Nie wiem co Wy macie z tym porsche, szczególnie, że niewiele VAG ma z nimi wspólnego
Juz czuje jak beda gadac - ale burak, golfem sie buja ale dekielki porsche są niemniej jednak wisi mi to
VWbartus - dobre oponki gdzie w koncu kupiles? XL-ki?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
A co pomyślą jak będziesz miał FSO?showtime pisze:Moze niekumaci ludzie na swiatlach pomysla "ale wiesniak, ma golfa a dekielki od porsche", ale Ci ktorzy siedza w temacie beda wiedziec o co chodzi
Koniec OT - czekamy na foto na felunku i nie stawiaj na zlotach w "czarnym punkcie".
Na oponeo bo jak zwykle nie chciałem czekać a na allegro nie chciałem kupować pojedynczych szt. no i jak zakupiłem to na alledrorgo pojawiły się i to licytacja 4 sztshowtime pisze:VWbartus - dobre oponki gdzie w koncu kupiles? XL-ki?
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
vwbartus, zawsze tak jest ale wazne ze juz masz komplet i elegancko
dekielki wedlug mnie powinny isc w kolor kontrastowy takze uwazam, ze czarne jak najbardziej OK.
dekielki wedlug mnie powinny isc w kolor kontrastowy takze uwazam, ze czarne jak najbardziej OK.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
koło dobre i skończcie z tymi dekielkami
Pirelka średnio się uciąga i srednio to wyglada
Pirelka średnio się uciąga i srednio to wyglada