Gdzie wstawic glosniki jaja do mkII
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam. Posiadam w swoim golfiku mkII dwa glosniki pionieera jajowate w tylnej polce. Chcialbym je zdemontowac. Fajnie graja. Szkoda mi je liwkwidowac. Czy ma ktos jakies pomysly i czy w ogole jest realne zamontowac te glosniki w innym miejscu w golfie mkII? Zeby ladnie gralo i wygladalo oczywiscie
Żeby fajnie grało to nigdzie nie zagra fajnie , a żeby fajnie wyglądało to ...nas pytasz? To Tobie ma się to podobać.
Dlaczego uwazasz ze fajnie nie zagra? Maja bardzo ladne brzmienie. Sa dwudrozne i elegancko graja. Mam wygluszone cale auto. Takiej pomocy to ja nie potrzebuje
Badzo dziwne pytanie...jesli ci pasują to na kiego je demontujesz,zostaw i tyle.
Nie odrobiłeś lekcji pisząc tu to sie nie dziw ze tak Ci odpisuje kolega
Nie odrobiłeś lekcji pisząc tu to sie nie dziw ze tak Ci odpisuje kolega
Elegancko grają ... wiesz to pojęcie względne
Co znaczy że masz auto wygłuszone? Masz "zrobione drzwi" i przygotowane pod 16mm glośniki? Te "jajowate" to 4x6" czy 6x9" ?
Co znaczy że masz auto wygłuszone? Masz "zrobione drzwi" i przygotowane pod 16mm glośniki? Te "jajowate" to 4x6" czy 6x9" ?
rem08, ja widziałem kiedyś rozwiązanie jak koleś miał w Passacie takie głośniczki jak ty masz ale miał JBL i miał w takich fajnych pudełeczkach w tyle w bagażniku
pudełeczka przypominały trochę kartonik od butów ale jak dobrze wymierzysz parametry skrzynki i wygłuszysz to będzie mega dźwięk
chyba że to zalatuję wiochą:) ale uwierz jak ładnie zrobisz pudełeczko pod te głośniczki do ładnie zagrają
pudełeczka przypominały trochę kartonik od butów ale jak dobrze wymierzysz parametry skrzynki i wygłuszysz to będzie mega dźwięk
chyba że to zalatuję wiochą:) ale uwierz jak ładnie zrobisz pudełeczko pod te głośniczki do ładnie zagrają
I LOVE VW <3
-
- Forum Master
- Kontakt:
Ta tylko te głośniki to typ Free Air i jak je włożysz do pudełeczka po zapałkach, to na pewno to nie zagra poprawnie. Znowu wyznacznikiem jest JBL - miałeś porównanie do innych firm Car Audio, że wszędzie przytaczasz tego kijowego JBL ? Te "jaja" jak są 6x9,to w parapet się nie zmieszczą, jak 4x6 to tak, bo takie były oryginały, a jak jeszcze inny rozmiar, to na patelnię z nimi
kolego nie bulwersuj się tak ;]
chwalę JBL bo firma jest dobra:) wiem że za śmieszną kasę nie mamy dobrego JBL
ale nie raz chce się płakać jak ludzie wkładają "jajo" w drzwi
chwalę JBL bo firma jest dobra:) wiem że za śmieszną kasę nie mamy dobrego JBL
ale nie raz chce się płakać jak ludzie wkładają "jajo" w drzwi
I LOVE VW <3