Vw Golf IV TDI vs Lexus LS400
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zaświeciło słońce to i dościgać się można było
Wracałem spokojnie ze znajomym jadać po mieście spotkałem "prosiaka" w swojej wielkie i mocnej limuzynie Pan ów toczył się między pasami wyprzedzając wszystkich Postanowiłem popsuć mu humor tego dnia i dogoniłem go A że zapaliło się czerwone światło oboje się ustawiliśmy Lexus oczywiście musiał dać popis pod światłami jak to warczy jego 4 litry pod maską Czerwone pomarańczowe i zielone Ogień 1 bieg Pan z Leksusa już na tylnim błotniku , 2 bieg już długość do tyłu 3 bieg i Pana widziałem w lusterku zakopconego moim klekotem Po paru setr metrach zwolniłem i poczekałem na gościa i się zrównaliśmy szyba w dół i Pan pyta co mam pod maską i może rewanż ale z lotnego ?:D A Ja na to ze mam 1.9 tdi i że z chęcią ponownie się pościgam A co u Ciebie ? a on ze 4 litry 283 konie :D Więc Szyby w góre 3 razy klakson i jazdaaa Znów baty od Golf Do 180 km/h około dwie długości z przodu Na następnych światłach Pan z Leksusa zdziwiony ale przynajmniej podziękował za pojedynek i powiedział ze nie wiedział jeszcze tak szybkiego golfa
Wracałem spokojnie ze znajomym jadać po mieście spotkałem "prosiaka" w swojej wielkie i mocnej limuzynie Pan ów toczył się między pasami wyprzedzając wszystkich Postanowiłem popsuć mu humor tego dnia i dogoniłem go A że zapaliło się czerwone światło oboje się ustawiliśmy Lexus oczywiście musiał dać popis pod światłami jak to warczy jego 4 litry pod maską Czerwone pomarańczowe i zielone Ogień 1 bieg Pan z Leksusa już na tylnim błotniku , 2 bieg już długość do tyłu 3 bieg i Pana widziałem w lusterku zakopconego moim klekotem Po paru setr metrach zwolniłem i poczekałem na gościa i się zrównaliśmy szyba w dół i Pan pyta co mam pod maską i może rewanż ale z lotnego ?:D A Ja na to ze mam 1.9 tdi i że z chęcią ponownie się pościgam A co u Ciebie ? a on ze 4 litry 283 konie :D Więc Szyby w góre 3 razy klakson i jazdaaa Znów baty od Golf Do 180 km/h około dwie długości z przodu Na następnych światłach Pan z Leksusa zdziwiony ale przynajmniej podziękował za pojedynek i powiedział ze nie wiedział jeszcze tak szybkiego golfa
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Vw Golf IV TDI vs Lexus LS400
247 koni 440 nmblackwhite pisze:Na ile masz dlubniety silnik ze 130KM w serii?
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Ostro, dwumase czesto musisz wymieniac?czy masz tez jakas niestandardowa?
Black
Gratki Killa!pavo71 pisze:247 koni 440 nm
Czy autko tak przyspiesza jak znalazłem na YT a może lepiej?
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wtedy krecilem filmik jak bylo okolo 2-5 stopni wiec opony nie kleily i bylo gorzej Powoli tez mam sposoby na brak trakcji ;dLevv81 pisze:Gratki Killa!pavo71 pisze:247 koni 440 nm
Czy autko tak przyspiesza jak znalazłem na YT a może lepiej?
Jest sprzeglo jednomasowe i jak narazie smigablackwhite pisze:Ostro, dwumase czesto musisz wymieniac?czy masz tez jakas niestandardowa?
Tak tez myslalem...pavo71 pisze:Wtedy krecilem filmik jak bylo okolo 2-5 stopni wiec opony nie kleily i bylo gorzej Powoli tez mam sposoby na brak trakcji ;d
Gratki auta i oczywiście killla
gratki killa,wynik przesądzony, ls400 waży 1800kg + automat, 4.0V8 w lexach w swoim czasie uchodziły za najlepsze V8,podobnie automatyczne skrzynie nie do zabicia ,to jest cichociemny mistrz komfortu, nie sprintu, zajeb..e auto w dodatku niezawodne ,nie doceniane w eu,za to cenione w usa.PZDR