Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jaki wydech wybrać?
Dawaj Gluszcz millteka i witamy w klubie a tak swoją drogą do piątki zamówiłem non resonated więc bedzie wiecej hałasu
Jaki wydech wybrać?
Tak, w czwórce mam resonated czyli cichy a nie słychać ?
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2012 10:18 przez karpi78, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki wydech wybrać?
No właśnie problem w tym, że ja myślałem, że to jest ta głośna wersja
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Jaki wydech wybrać?
Powiem Ci że sam jestem ciekaw jak bedzie chodziła głośna do końca tygodnia postaram się założyć i wrzycić jakies audio
Re: Jaki wydech wybrać?
No i milltek na samochodzie, pierwsza jazda była dzwięk naprawde daje rade,wszyscy się oglądają Niestety musze wrócić do serii wiec jeżeli jest ktoś chętny... .Później wrzuce jakieś video
Jaki wydech wybrać?
czyli za głośny jest?karpi78 pisze: Niestety musze wrócić do serii
www.proturbo.com.pl
Pewnie tak, szkoda. A może trafił się klient, który chce serią jeździć?daniel1d pisze:czyli za głośny jest?
2015 - ... Mocy przybywaj?
Jaki wydech wybrać?
niestety Panowie ale kamerka też nie ogarnęła tego dźwieku na żywo jest dużo więcej basu , tu niewiele różni się to od serii Niestety do "dupowozu" w którym także na codzień z tyłu w bagażniku jeździ piesio jest troche za głośny jak dziś ze mną jechał to był w ciężkim szoku no a auto na długie trasy typu podróż na cały dzień też może być męczące więc do czwórki na dzień dzisiejszy jak najbardziej kupił bym non resonated ale do auta do codziennej jazdy niestety wole resonated...Jeżeli będzie ktoś zainteresoawany zakupem podaje kontakt [email protected]
Film jest prywatny i nie da się obejrzeć. Zawsze możesz wsadzić turbo to trochę będzie ciszej
www.proturbo.com.pl