Zeby pokazywało na zegarach trzeba najpierw navi do nich podpiąć

hmmm szukałem płytki z mapami bo gdzieś mi sie poniewierała ale nie mam

Moderator: G0 Karcio
Płytkę już ściągam (dzięki truckamlolo_golf pisze:No musisz mieć płytę. Inaczej nie pójdzie. Potem możesz mieć problem z galą. Ale wszystko do ustawienia. Ja się chwile bawiłem u siebie.
Zeby pokazywało na zegarach trzeba najpierw navi do nich podpiąć
hmmm szukałem płytki z mapami bo gdzieś mi sie poniewierała ale nie mamMam tylko polskiego lektora to ci dam jak chcesz. Jego się wrzuca, chwile trzeba pojeździć i potem mówi juz po polsku.
Tylko nie tak łatwo ją potem nagrać i firma płytki też sie bardzo liczy. Ale to pewnie już wieszŻuReK pisze:Płytkę już ściągam
wie wieTylko nie tak łatwo ją potem nagrać i firma płytki też sie bardzo liczy. Ale to pewnie już wiesz![]()
ja nic nie wiemPłytkę już ściągam (dzięki truckam)
to jest najlepsze, nie to zebym cos do showa miał, ale dużo lepiej wyglądało MFDCoraz bardziej lubię oryginalne rozwiązania, ewentualnie muszę się połakomić na adapter aby czytało dysk lub pendrive...
ŻuReK pisze:Sprawdziłem teraz dokładnie i deska jest z dziurkami i gładką poduszką czyli IDEALNA - kolejny bajer ląduję u mnie
Poza radiem i przetartymi dwoma błotnikami cała Bora... jeszcze mnie kusi założyć do niej AGR i sprzedaćshowtime pisze:Żurosławie! Ciesz sie wobec tego ze deski nie ukradli jak rozbebeszali Borowika
O jakich wy deskach gadacie bo nie jaze.ŻuReK pisze:Sprawdziłem teraz dokładnie i deska jest z dziurkami i gładką poduszką czyli IDEALNA - kolejny bajer ląduję u mnie
Daj na PW ile byś chciał, silnik może być w bagazniku mi to nie przeszkadzaŻuReK pisze:Poza radiem i przetartymi dwoma błotnikami cała Bora... jeszcze mnie kusi założyć do niej AGR i sprzedaćshowtime pisze:Żurosławie! Ciesz sie wobec tego ze deski nie ukradli jak rozbebeszali Borowika
w golfie 4 r32 i nowszych borach deski były bez wycięcia na air bag pasażera + miała pikowaną część górną - tą od szyby.Dzigit84 pisze:O jakich wy deskach gadacie bo nie jaze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości