Tylna belka wymiana

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
tom33k
...
...

Tylna belka wymiana

Post autor: tom33k » pt mar 02, 2012 16:30

witam,podłączam się pod temat , jestem w identycznej sytuacji jak autor tematu. Prawdopodobnie jutro(na kacu) będe zmieniać belke tył na tarcze i ojciec mechanik mówi mi zebym wyrzucił korektor w cholere. A tutaj widzę ze zdania są podzielone ,także proszę o konkretną odpowiedź zakładać czy nie ? bo już nie wiem co mam robić :kac:

Awatar użytkownika
jhosef
_
_
Kontakt:

Tylna belka wymiana

Post autor: jhosef » pt mar 02, 2012 16:34

antekswirol pisze:Jeżdze już od połowy stycznia i tył blokuje dopiero przy bucie w podłodze :hehe: wywaliłem te ustrojstwo jak facet w sklepie mi zaspiewal 300 za reduktor to go wysmiałem i wyszedlem :bigok:
To chyba masz średnie hamulce.
tom33k pisze:witam,podłączam się pod temat , jestem w identycznej sytuacji jak autor tematu. Prawdopodobnie jutro(na kacu) będe zmieniać belke tył na tarcze i ojciec mechanik mówi mi zebym wyrzucił korektor w cholere. A tutaj widzę ze zdania są podzielone ,także proszę o konkretną odpowiedź zakładać czy nie ? bo już nie wiem co mam robić :kac:
Przejedź się gdzieś, zaciągnij ręczy w czasie jazdy po zakręcie i zastanów się czy chcesz mieć tak na co dzień...
On jest potrzebny ale jeśli ktoś ma inne zdanie to niech jeździ. Zbawiać świata nie będę.

Awatar użytkownika
tom33k
...
...

Re: Tylna belka wymiana

Post autor: tom33k » pt mar 02, 2012 16:37

jhosef pisze:
Przejedź się gdzieś, zaciągnij ręczy w czasie jazdy po zakręcie i zastanów się czy chcesz mieć tak na co dzień...
On jest potrzebny ale jeśli ktoś ma inne zdanie to niech jeździ. Zbawiać świata nie będę.
aha okej :pub:

Awatar użytkownika
krix
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Tylna belka wymiana

Post autor: krix » ndz mar 04, 2012 11:57

ZAKŁADAĆ - w razie kolizji jak się ktoś dopatrzy że nie masz to będzie niezła jazda nawet ubezpieczalnia może nie wypłacić odszkodowania poszkodowanemu a to będzie więcej niż te 300 pln :satan:

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Tylna belka wymiana

Post autor: Paweł Marek » ndz mar 04, 2012 22:54

krix, to już jest przesadny argument. Nie każdy golf wyjeżdżając z fabryki miał korektor siły hamowania, więc jak niby diagnosta miałby udowodnić że był. Oczywiście jestem za tym że powinien być.
I nie bardzo w ogóle w tym korektorze widzę jakiś problem. Właśnie do GTI żonki założyłem używkę ze szrotu. Kosztowała 30 złotych

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
krix
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Tylna belka wymiana

Post autor: krix » ndz mar 04, 2012 23:03

Paweł Marek pisze:krix, to już jest przesadny argument.
wiem ale takie przejaskrawienie problemu często działa :satan:
ja kupiłem kpl belkę tarcze zaciski itd z korektorem za 150 więc sam korektor to tak jak piszesz to parę pln :pub:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”