Wkurzyl mnie bo wiecej mocy bedzie mial

Moderator: G0 Karcio
z tym dużo nie zrobisz na starych uszczelkach drzwi, ale wygłuszenie grodzi czy podłogi powinna coś dać przynajmniej z silnikiemWieje i szumi przy 160 wzwyzto prawda
No przecież dałem 8 na poprzedniej stronie - ile Ty byś chciał ??showtime pisze:Oczywiscie Żurosław fotek zadnych nie wrzuci -> tu wszystko opiera sie na opisie słownym, wiersze niech zacznie pisac najlepiej i w wierszach niech opisuje mody, bo zdjec to chyba tu nigdy nie bedzie![]()
Wszystko jest.. do kwietnia fotek będzie cała masashowtime pisze:Kazdy krok powinien byc rejestrowanypamiatka jak nic i kompendium wiedzy dla świeżaków
To musisz poczekać jeszcze kilka tygodni...kudlaty pisze:jedyne czego mi brakowało to listwy i klamki w kolorze
Jak już bedzie na wierzchu to pasuje wsadzić coś wiekszegoKoJ@K pisze:ŻuReK, skoro będziesz miał serducho na wierzchu to może warto by było pomyślec np o wyczyszczeniu geometrii w turbinie ?!?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości