MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
Jak sie chce jajka smazyc w cieplych krajach to co sie dziwisz
A tak serio to ja chwile bez progow tez ganiałem i drażniło bo mialem pozaginane troszke, ale urlop ważniejszy
Pod warunkiem ze z jakąś dobrą ekipą oczywiscie
Co do zamienników to ja mam i nie narzekam są naprawde mocne i dobrze pasują - bez rzeźby
A tak serio to ja chwile bez progow tez ganiałem i drażniło bo mialem pozaginane troszke, ale urlop ważniejszy
Pod warunkiem ze z jakąś dobrą ekipą oczywiscie
Co do zamienników to ja mam i nie narzekam są naprawde mocne i dobrze pasują - bez rzeźby
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Re: MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery
A Rothenburg ??truckman pisze:Dokładnie o to chodzi. O zamaskowanie rzeczy które w serii nie robią problemu ale jak auto leży to już denerwują. Ogólnie plan jest taki aby sobie jeszcze wnetrze podłubać z tego co muszę. Wymienić trochę rzeczy eksploatacyjnych i założyć felgi. Progi i nowy lakier na detale i klapę może wjechać dopiero w maju z powodu podanego wcześniej.
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
i za ułamek tej ceny...showtime pisze: są naprawde mocne i dobrze pasują - bez rzeźby
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
ŻuReK, będę, wracam z urlopu 15tego tylko na pewno auto nie bedzie przygotowane, brak czasu i gotowki na ogarniecie w miesiac.
ogolnie to wnetrze jeszcze pomecze i wsadze kolo, korekta, progi, lakier musi zaczekac, robie dla funu nie szpanu
ogolnie to wnetrze jeszcze pomecze i wsadze kolo, korekta, progi, lakier musi zaczekac, robie dla funu nie szpanu
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie gadaj, show musi byctruckman pisze:robie dla funu nie szpanu
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Weekend u rodziców, więc mogłem umyć porządnie samochód po zimie( nadkola, troszkę podwozie, silnik, wiadomo buda też dostała trochę szamponu)
przy okazji zrobiłem zdjęcia zmian które już są w samochodzie
wygłuszony sufit
czarna podsufitka:
boczki skórzane, klamki i dekor na rączce + wygłuszenie całych drzwi najpierw na blachach, a późnej pod samą tapicerką
Przydatne w nocy:
inne dekory na desce
skórzana gałka biegów z ramką jak dekory
pełny fis z passata, konkretnie to tył passat, przód golf i wyrzeźbione dwa dodatkowe ringi( radio w trakcie podpinania pod fis)
zrobiłem jakiś czas temu porządek w bagażniku i wykorzystałem do tego celu ''przemytnicze'' schowki pod podłogą
Setup zimowy kolejny raz na stali, ale tym razem lepiej spasowanej:
Jednym słowem wnętrze zaczyna mi się coraz bardziej podobać
jeszcze zdjęcie z placu boju nad felgami, tylne już skręcone i uszczelnione czekają jeszcze na przednie i wrzucamy opony. Kolor rotorów to zwykły srebrny. Żadnych metalików itp.
Przednie ori boczki od elektryki leżą w domu, czekają na chęci
przy okazji zrobiłem zdjęcia zmian które już są w samochodzie
wygłuszony sufit
czarna podsufitka:
boczki skórzane, klamki i dekor na rączce + wygłuszenie całych drzwi najpierw na blachach, a późnej pod samą tapicerką
Przydatne w nocy:
inne dekory na desce
skórzana gałka biegów z ramką jak dekory
pełny fis z passata, konkretnie to tył passat, przód golf i wyrzeźbione dwa dodatkowe ringi( radio w trakcie podpinania pod fis)
zrobiłem jakiś czas temu porządek w bagażniku i wykorzystałem do tego celu ''przemytnicze'' schowki pod podłogą
Setup zimowy kolejny raz na stali, ale tym razem lepiej spasowanej:
Jednym słowem wnętrze zaczyna mi się coraz bardziej podobać
jeszcze zdjęcie z placu boju nad felgami, tylne już skręcone i uszczelnione czekają jeszcze na przednie i wrzucamy opony. Kolor rotorów to zwykły srebrny. Żadnych metalików itp.
Przednie ori boczki od elektryki leżą w domu, czekają na chęci
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Brakuje mi tu podstopnicy od TT
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, spoko, wszystko w swoim czasie. Podstopnica napewno wleci razem z nakładkami na pedały w tym sezonie
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja zrobilem generalne porządku w srode - lacznie z myciem silnika po malowaniu i zimie
Ogolnie jutro lato na tyl i sezon czas zaczac dzisiaj rano szybkie mycie o 8.30 na dzien dobry i teraz blyszczy sie w wiosennym slonku pod uczelnią (o ile jeszcze stoi)
Ogolnie jutro lato na tyl i sezon czas zaczac dzisiaj rano szybkie mycie o 8.30 na dzien dobry i teraz blyszczy sie w wiosennym slonku pod uczelnią (o ile jeszcze stoi)
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
u mnie z letnim setupem jeszcze trochę zejdzie
wczoraj dostalem maila z cenami z aso, teraz zamowilem czerwone popielniczki a w kwietniu wleca nakladki i podstopnica,truckman pisze:showtime, spoko, wszystko w swoim czasie. Podstopnica napewno wleci razem z nakładkami na pedały w tym sezonie
ale racja wnetrze zaczyna fajnie wygladac ale w oczy rzuca sie wlasnie brak w/w osprzetu.
A nie chcesz od Jahre? Wala mi się tu jednashowtime pisze:Brakuje mi tu podstopnicy od TT
A co do braków, to mnie strasznie kłuje w oczy boczek kierowcy
Nooo i zaczyna się podobać coraz bardziej ale musisz chyba dostać kopa na rozpęd abyś założył w końcu te boczki no i te alu pedały i podstopnica by sie jednak przydała
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Zegary mi się podobają... tak jak piszą nakładki i podstopnica no i może kratki Bora bo to już taki standardowy tuning
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!