A tak serio to ja chwile bez progow tez ganiałem i drażniło bo mialem pozaginane troszke, ale urlop ważniejszy

Pod warunkiem ze z jakąś dobrą

Co do zamienników to ja mam i nie narzekam

Moderator: G0 Karcio
A Rothenburg ??truckman pisze:Dokładnie o to chodzi. O zamaskowanie rzeczy które w serii nie robią problemu ale jak auto leży to już denerwują. Ogólnie plan jest taki aby sobie jeszcze wnetrze podłubać z tego co muszę. Wymienić trochę rzeczy eksploatacyjnych i założyć felgi. Progi i nowy lakier na detale i klapę może wjechać dopiero w maju z powodu podanego wcześniej.
i za ułamek tej ceny...showtime pisze: są naprawde mocne i dobrze pasują - bez rzeźby
Nie gadaj, show musi byctruckman pisze:robie dla funu nie szpanu
wczoraj dostalem maila z cenami z aso, teraz zamowilem czerwone popielniczki a w kwietniu wleca nakladki i podstopnica,truckman pisze:showtime, spoko, wszystko w swoim czasie. Podstopnica napewno wleci razem z nakładkami na pedały w tym sezonie
A nie chcesz od Jahre? Wala mi się tu jednashowtime pisze:Brakuje mi tu podstopnicy od TT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości