![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dzisiaj egzamin, potem trzeba wreszcie ruszyć te słupki....
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Na tej aukcji, którą podałeś Hertze są bardzo drogie. Można je już kupić spokojnie poniżej 300zł.Salz pisze:mysle ze do konca tygodnia uda mi sie wszystko zebrac i do roboty tylko nie mam glosnikow i zastanawiam sie nad hertzami
http://www.allegro.pl/ite..._brzmienie.html
albo powerbassy takie jak Twoje
pomoc w wyborze mile widziana. podczas pracy bede robil foty to wrzuce na forum jak wygladala mjoa droga przez mękę
pozdro
Oczywiście, że bierz się za to sam. Nikt Ci nie zrobi tego lepiej niż Ty sam, bynajmniej nie za darmomichal84 pisze:Napisze jedno respect
sam musze sie wziasc za wygluszenie dzrzwi, jakos zabrac sie nie moge, ale z tego co widze w warunkach domowych powstal swietny produkt. Narzedzia mam, umiejetnosci jakies sa do roboty.....
Po to pokazałem te foty, żeby ludzie zaczęl robić wygłuszenie jak trzeba. O patent się nie martw, bo żadnego nie mammichal84 pisze:chyba jak sie bede wzorowal na projekcie to Kubus20 mnie o kradziez patentu nie oskarzy
Jak przeczytasz cały ten wątek i podwieszony FaQ to będziesz wiedział.michal84 pisze:czym najlepiej wytlumic dzrwi??
czy po wytlumieniu zakladac oryginalna folie ochronna co jest pod boczkiem???
Jasne. wyśpi się człowiek, potem zaraz do pracy, po robicie to wiadomo jak to jest z zapałem do rzeźby. Nie chcę Ci tu śmiecić w temacie a niebawem założę swój w dziale Nasze Auta, gdzie pokażę moje wybrykiKubus20 pisze:Kiler wiesz jak jest jak się pracuje na drugą zmianę. Od rana nic się nie chce robić, a po południu praca. Może jutro się wezmę od rana za słupki. A Ty obowiązkowo pokaż zdjęcia grilla i wyjaśnij co i jak ze zrobieniem tego.
Pozdro
No rzeczywiście nieźle. Byłem na szrocie i mieli złamany grill, chyba go przygarneKiler pisze:Zainspirował mnie ten temacik
Założenie jest takie, że ma się nie rzucać w oczy złodziejom, więc raczej piękne nie będzie.Kiler pisze:Czekam na Twoje postępy bo znając życie wyrzeźbisz coś piknego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości