PRZYSPIESZENIE, AMORTYZATORY I KILKA INNYCH PYTAŃ VR6

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

zurek 1979
Nowicjusz
Nowicjusz

PRZYSPIESZENIE, AMORTYZATORY I KILKA INNYCH PYTAŃ VR6

Post autor: zurek 1979 » wt lip 11, 2006 17:47

Witam,
Wczoraj mierzłem moim Golfem III VR6 rocznik 94 przyspieszenie od 0 do 100 km i wyniosło mi 9s przy czym samochód ma klimatyzacje i miałem pasażera o wadze 160 kg plus ja ok 108 kg. Jak uważacie to dobry czas? Czy ktoś wie ile waży klimatyzacja?

Kupię amortyzatory wraz ze sprężynami na przód i tył. Jakie polecacie a może ktoś ma do sprzedania i za jaką cenę....

Czy z BMW 5 podejdą amortyzatory do golfa?

Czy felgi z BMW 5 mają taki sam rozstaw jeśli chodzi o śruby?

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

juniorwwa
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: juniorwwa » wt lip 11, 2006 18:07

więc tak.. amorki od BMW porażka nie pasują następnie klimatronic?? a co ty chcesz z nim zrobić?? ja zmieniłem zawieszenie koszt około 1000 zł ze sprężynami możesz tez poszukac od GT ale lepiej jezeli zamontujesz odpowiednie do tego auta po zmianie wiem ze był to dobry ruch i naprawde polecam... acha najlepiej jak obnizysz jeżdzi sie fenomenalnie ..a czemu chcesz felgi od BMW najlepiej jak dopasujesz rozmiat no i przede wszystki ET ..czyli to jak bedzie koło lezało w nadkolu...a co do firmy na zawieszenie KONI zdecydowanie pozdrawiam :bigok:

[ Dodano: Wto Lip 11, 2006 18:09 ]
VR ma to do siebie że największą moc mozna poczuc od mniejwięcej prędkości 100km/h wtedy naprawde to utko to zyje i niezle sie odpycha...

www.juniorwwa.fotosik.pl zapraszam

VR-ka zmieniła właściciela.....
pojawiło sie E46 by BMW no cóż życie...
wkrótce toledo 2.3V5 do zmodyfikowania:):)
http://www.forum.auto-moto.sklep.pl/profile.php?mode=register&refer_id=178] [img]http://e-numizmatyka.pl/phpBB2/img/41788.jpg[/img][/url]

wara99

Post autor: wara99 » wt lip 11, 2006 18:14

mierzenie na stoper nie jest dokladne ale napewno nie bedzie tyle ile dala fabryka gdyz przez te lata i przebieg auta troszke kucy umarlo , jak siedzial zboku kark co wazy 160 to tez bedzie gorszy wynik , a stosunkowo nie drogi zawias i w miare dobry to gt cupline -- jest tu dzial na forum gdzie mozesz kupic taki zawias taniej niz na allegro--

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”