Z ust mi to wyjąłeślolo_golf pisze:Jak już bedzie na wierzchu to pasuje wsadzić coś wiekszegoKoJ@K pisze:ŻuReK, skoro będziesz miał serducho na wierzchu to może warto by było pomyślec np o wyczyszczeniu geometrii w turbinie ?!?

Moderator: G0 Karcio
Z ust mi to wyjąłeślolo_golf pisze:Jak już bedzie na wierzchu to pasuje wsadzić coś wiekszegoKoJ@K pisze:ŻuReK, skoro będziesz miał serducho na wierzchu to może warto by było pomyślec np o wyczyszczeniu geometrii w turbinie ?!?
Poszło z AGRem.. ale mam dla Ciebie temat - wystarczy wysłać do Turbo-Bogdana z Mielca aby Ci zrobił hybrydowe. Ja miałem swoje wysyłać, 2 dni czekasz i wraca do Ciebie. Te 10-15PS wskakuje bez problemu oczywiście z poprawionym programem - 500 złotych koszt całej zabawy. Do tego jak chcesz wtryski i ponad 150PS gwarantowaneshowtime pisze:Stare bym przytulił
znowu się zaczyna...truckman pisze:pomyślisz po sezonie, czy sprzedajesz czy zostawiasz
Oni robią to na bazie Twojej... blok zostaję a środek dłubią - wyciągasz, wysyłasz i za 2 dni wkładasz...showtime pisze:Ale do mojego AGRa podejdzie P&P po przerobce czy potrzebuje cos jeszcze wymienic? jak ze sterowaniem hybrydy?
Też tak mówiłem ale teraz to 2-3 lata przede mną jak nicshowtime pisze:Sadze ze to ostatni lub przedostatni sezon bujania sie Variantem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości