[wnętrze] kokpity, plastiki, wszelkiego rodzaju tapicerki
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
Re: [wnętrze] kokpity, plastiki, wszelkiego rodzaju tapicerk
Do podsufitki najlepiej użyj Microvezel. Usunie plamy a do tego odświeży kolor:)
To nie miejsce na reklamę. Bio !
Raz prosiłem przez PW o to aby nie robić kryptoreklamy, widzę, że nie pomogło,może WARN Cię ostudzi. Pele
Raz prosiłem przez PW o to aby nie robić kryptoreklamy, widzę, że nie pomogło,może WARN Cię ostudzi. Pele
ktoś mi to wyjaśni?oranjepolska pisze:Do podsufitki najlepiej użyj Microvezel. Usunie plamy a do tego odświeży kolor:)
oranjepolska
Nowicjusz
Nowicjusz
Online: 20m
Ostrzeżenia: 1
Dodaj do zakładek
ostrzeżeniem najlepiej wyczyścić?
a może jednak Vanish do dywanu będzie lepszy ?
no pomóżcie coś - podsufitka prawie leży i czeka .. THX
...
misiek, Sprawdź w goglu, oranje to firma to produkująca i robi sobie reklamę, a to chyba nieodpowiedni dział
Autoglym interior shampoo, mikrofibry jedna do szorowania , a druga do wyciągania wilgoci i brudu
Autoglym interior shampoo, mikrofibry jedna do szorowania , a druga do wyciągania wilgoci i brudu
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
a to oczywisteBio pisze: a to chyba nieodpowiedni dzia
gdzie takie coś kupię ?Bio pisze:Autoglym interior shampoo
...
misiek, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=175&t=445275" onclick="window.open(this.href);return false;
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
Witam Panowie mam pytanie do pielegnacji skóry to GLIPTONE podobno jest najlepszy ale to jest dobre jak ktos ma skóry w srodku no i cena jest tez dobra, czego wy używacie do skóry w swoich MKIV chodzi mi o kierownice reczny i mieszek zmiany biegów, można dostac jakies testery czy mniejsze opakowania GLIPTONEa? Czy moze cos innego na podobnym poziomie no i cenowo do tych 3 skórek. Pozdrawiam.
- Paviarotti
- Lord GTI
Tak jak kolega wyżej - też szukam czegoś do skóry (trio - kiera, ręczny, mieszek) co nie zrujnuje portfela, ale też dobre - żeby było warto wydać na nie nawet większą kasę.
Paviarotti, VWOBER, jakiś typowy one step. Szału nie będzie ale cośik tam da
MEGUIARS GOLD CLASS RICH LEATHER SPRAY
VALETPRO ARGUS LEATHER & VINYL CREAM
- Paviarotti
- Lord GTI
Ok, dzięki wielkie. Trzeba będzie coś wypróbować, szkoda tylko, że nie ma testerów tych produktów. Pół litra to by mi starczyło chyba do końca życia auta (chyba, że wpadną jakieś skórzane fotele ).
Re: [wnętrze] kokpity, plastiki, wszelkiego rodzaju tapicerk
BioBio pisze:Paviarotti, VWOBER, jakiś typowy one step. Szału nie będzie ale cośik tam da
Co mi polecicie do czyszczenia skóry (nie pielęgnacji) zamiast MEGUIARS GOLD CLASS LEATHER & VINYL CLEANER?
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
PELE, tylko te ceny 3 cyferkowe zniechęcają
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742