Odkręcasz te 4śruby a 5masz pod zapalniczką,pod tym zbiorniczkiem na odpadki,ja najpierw wytargałem popielniczke a potem tunel,trzeba jeszcze odpiąć wtyczke od zapalniczi no i delikatnie podważyć ramke z mieszkiem od lewarka.Lampart pisze:Rafał na razie nie mam foto bo aparat jest u kobity. Jak zdemontowałeś tunel? te 4 śruby które są po obu bokach czy jeszcze coś trzeba odkręcić? bo przymierzam się do oczyszczenia tego - mam plan zdemontować umyć w wannie potem suszarką ( boję się opalarką) a potem mam takie małe kwadraty plastikowe po prostu zeskrobać- nie robi się tym rys. Podgrzana guma lepiej schodzi
Czym pomalować lub okleić plastiki we wnętrzu?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Re: Czym pomalować lub okleić plastiki we wnętrzu?
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaki macie sposób na te "drewno"
Rączki już wypolerowałem ale ten element mnie gryzie.. zakleić to jakąś ciemną błyszczącą folią ( nie chce caronu czy pseudo alu) czy zamalować czymś?
Dzisiaj w nocy siedziałem nad tymi plastikami, w końcu obkleiłem materiałem alkantaro podobnym wyszło naprawde naprawde dobrze . jutro albo jeszcze dziś ( zalezy od kleju ) wrzuce foty..
panowie zdjołem tunel przy lewarku a tam po za kablem od podświetlenia zapalniczki leży kabel z gruba kwadratową końcówką i takim małym płaskim wejściem jak by od ładowarki co to może być? nie było do niczego podłączone
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km
-
- ->|<-
Może instalacja do zestawu głośnomówiącego.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
mam pytanie- wypolerowałem ten tunel ładnie wyszedł założyłem go ale wydaje mi się że wcześniej tego nie było mianowicie szczelina grubości kciuka pomiędzy tunelem a konsolą środkową - z boku czyli od strony pedałów czy u Was też tak jest czy ja coś złe złożyłem?
a co do tego kabla- wychodzi on z tunelu od strony hamulca ręcznego i idzie w stronę silnika , co do zestawu do telefonu - fabrycznie była jakaś stacja dokująca tak by włożyć w to telefon bo pozostałość przykręcona do konsoli środkowej została.
a dziś kupiłem nowy aparat , w sobotę zrobię fotki z wypolerowania tunelu
a co do tego kabla- wychodzi on z tunelu od strony hamulca ręcznego i idzie w stronę silnika , co do zestawu do telefonu - fabrycznie była jakaś stacja dokująca tak by włożyć w to telefon bo pozostałość przykręcona do konsoli środkowej została.
a dziś kupiłem nowy aparat , w sobotę zrobię fotki z wypolerowania tunelu
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
jaki kosz?
nie kumam co do mnie piszesz założyłem tunel skręciłem wyszła dziura względem dolnej krawędzi panelu środkowego.
Dziś sprawdzałem u koleżanki w golfie jest szpara a nie dziura jak u mnie coś złe złożyłem
Dziś sprawdzałem u koleżanki w golfie jest szpara a nie dziura jak u mnie coś złe złożyłem
Pewnie chodzi o te zaczepy zaznaczone na czerwono,uważaj na wsuwki zaznaczone na niebiesko lubią wyskoczyć ten element można potem wsunąć z dołu do góry(nie mowie teraz o wsuwkach tylko o tym mocowaniu w którym są one wsadzone) .Lampart pisze:nie kumam co do mnie piszesz założyłem tunel skręciłem wyszła dziura względem dolnej krawędzi panelu środkowego.
Ps.też właśnie przed chwilą wkładałem ten tunel.
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2012 13:38 przez rafal0325, łącznie zmieniany 1 raz.
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
kosz=kosz pod dekory=konsola środkowa... tunel musi odpowiednio do niego wsunięty
okej dzięki panowie za wytłumaczenie dokładne, około 17 już na spokojnie zamontuję tunel. Jeszcze jedno pytanie- po lewej stronie tunelu - gdy on już się kończy( nad pedałem gazu) zaczyna się inny plastik zasłaniający komputer ktory leży na tunelu- u mnie takiego plastiku nie ma ma ktoś może jego zdjęcie lub nr jakiś? bo kiedyś jak starałem się dowiedzieć i znaleźć go to mówiono mi do wersji z klimatronikiem jest inna jak i do wersji bez. chodzi o ten plastik-przedłużenie tunelu z lewej strony ku komorze silnika