MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
RafcioGTC, jak ma się ori to jest, u mnie są wiązki nazwijmy to domowej roboty, które z ori instalacji to mają tylko prąd
także co by nie komplikować sprawy i nie pchać się w koszta bez sensu z tyłu nie ma i nie będzie guziczków. W ogóle nie wiem po co wsadzałem tam silniczki bo w zeszłym roku szyby otworzyłem z tyłu raz, jak było miła jesienna pogoda i robilem objazd Poznania
także co by nie komplikować sprawy i nie pchać się w koszta bez sensu z tyłu nie ma i nie będzie guziczków. W ogóle nie wiem po co wsadzałem tam silniczki bo w zeszłym roku szyby otworzyłem z tyłu raz, jak było miła jesienna pogoda i robilem objazd Poznania
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A w glosnikach leciało wtedy Jesteś szalonaaa...
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
showtime, [youtube][/youtube]
Ogólnie to pogoda była ni w klime ni w econ
Ogólnie to pogoda była ni w klime ni w econ
Re: MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery
Mogłeś też wyrzucić klamki... Skórka jest, to tak jakby skaj z psiego wozu z którego sam nie wysiądziesz, a żeby nie dawać nikomu złudzeń, to by nie było klamek i pasujetruckman pisze:RafcioGTC, jak ma się ori to jest, u mnie są wiązki nazwijmy to domowej roboty, które z ori instalacji to mają tylko prąd
Podoba mi się opcja braku przycisków otwierania szyb... Lubię takie gadżety
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Adrian od pierwszego dnia twierdzi że klimat psiarskiMogłeś też wyrzucić klamki... Skórka jest, to tak jakby skaj z psiego wozu z którego sam nie wysiądziesz, a żeby nie dawać nikomu złudzeń, to by nie było klamek i pasuje
Ogólnie to z tyłu przekręcone zapadki więc nie otworzysz od środka
Chociaż ostatnio przyznał się, że jak pierwszy raz Golfa widział to stwierdził że brzydki kolor, ale to kwestia zazdrości, także luz
HEhehe a mam takie foto jak spotkałem Adriana pod Lidlem przy BP... 2x LB7Z z tym, że mój już obniżony na 18" i ciemnej szybie a jego zwykła seria na 15" avusach i zawiasie +70.... Także jakby chciał mi lub Tobie dopiec to mu prześlę...
Ale wszystko się zmienia. Jego jahre blended with R już mi się podoba... Z resztą Twój tez się dużo zmienił od tamtego czasu... Taki los
Ale wszystko się zmienia. Jego jahre blended with R już mi się podoba... Z resztą Twój tez się dużo zmienił od tamtego czasu... Taki los
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
- BLACK DEVIL
- Użytkownik
szukałeś tego
http://www.ebay.de/itm/Heckklappe-Golf- ... 415a21f420" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.de/itm/Heckklappe-Golf- ... 415a21f420" onclick="window.open(this.href);return false;
GERMAN BY 2012 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=409346" onclick="window.open(this.href);return false;
BLACK DEVIL, ta widziałem, sporo czasu wisi. Bez jaj że 1200 zł za klape położę, jeszcze z wgniotą
Ogólnie o ściągnięciu z USA myślałem, ale tam ceny proporcjonalne do zarobków i waluty, czyli jak u nas igły ale z $ przed ceną, więc drogo
Także mam wypipkane w ten temat, wracam do starego tekstu, robię wnętrze
Ogólnie o ściągnięciu z USA myślałem, ale tam ceny proporcjonalne do zarobków i waluty, czyli jak u nas igły ale z $ przed ceną, więc drogo
Także mam wypipkane w ten temat, wracam do starego tekstu, robię wnętrze
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
truckman, mysl mysl:) mysle ze nie bd duzego klopotu;)
[vimeo]http://www.vimeo.com/38526502[/vimeo]
no to showtime
zimowe ustawienie gwintu,
video by sagano
no to showtime
zimowe ustawienie gwintu,
video by sagano
truckman, na ZW2 prezeci się kozacko. Teraz jeszcze trzeba zmienić ustawienie gwintu na letnie i będzie pięknie
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
truckman, gruuubo... genialnie się prezentuje Twój variant...
Btw. daj znać jak przesyłka dojdzie
Btw. daj znać jak przesyłka dojdzie
- miko
- black point
- Kontakt:
kox
szkoda że video robione kalkulatorem coś tam widać ale jutro oblookam live
szkoda że video robione kalkulatorem coś tam widać ale jutro oblookam live
nooo grubo Panie się prezentuje.
PS. Jak otwierasz bramę w garażu to włącza się taka piosenka?
PS. Jak otwierasz bramę w garażu to włącza się taka piosenka?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169