Zamek tylnej klapy w Kombi i Hatchback
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam pytanie. Posiadam golfa 3 kombi variant z 1996 roku. Mam orginalny centralny zamek.
Ostatnio sprawdziłem czemu nie pali mi się tylna lampka w podsufitce - w zamku przegnite przewody a na dodatek
niedokręcony zamek który po dokręceniu nie zamyka klapy - czyli jest do wymiany.
Szukam zamka do tylnej klapy do kombi i nie ma Mam do was pytanie czy pasuje do kombi zamek od hatchbaka ?
Nigdzie nie znalazłem takiego tematu więc postanowiłem go założyć.
Proszę o pomoc.
Ostatnio sprawdziłem czemu nie pali mi się tylna lampka w podsufitce - w zamku przegnite przewody a na dodatek
niedokręcony zamek który po dokręceniu nie zamyka klapy - czyli jest do wymiany.
Szukam zamka do tylnej klapy do kombi i nie ma Mam do was pytanie czy pasuje do kombi zamek od hatchbaka ?
Nigdzie nie znalazłem takiego tematu więc postanowiłem go założyć.
Proszę o pomoc.
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... ory=0&sg=0" onclick="window.open(this.href);return false; a co to jest ?
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Stary zamek jest, ale to droga inwestycja i nie wiadomo czy będzie sprawny. Więcej zamkow jest od hatchbacka i sie zastanawiam czy będzie pasował do kombi. Nie odpowiedziales na moje pytanie
Masz centralny na pompce ... tak ?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
WItam. Odświerze troche temat.
Mam takie samo pytanie jak zalozyciel tematu tylko zwiazane z golfem IV. Czy zamek od hatchback pasuje do kombi? Bo nie pali mi sie swatelko w bagazniku i zamek byl juz poprawiany ale znowu sie to samo zrobilo.
Mam takie samo pytanie jak zalozyciel tematu tylko zwiazane z golfem IV. Czy zamek od hatchback pasuje do kombi? Bo nie pali mi sie swatelko w bagazniku i zamek byl juz poprawiany ale znowu sie to samo zrobilo.
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM
Re: Zamek tylnej klapy w Kombi i Hatchback
Salwinek91 pisze:WItam. Odświerze troche temat.
Nie pasuje
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Dzieki Haki, za odpowiedz. W takim razie musze szukac od kombi
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM