MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
kozak ranty naprawdę robią wrażenie. Na żywo musi być kosa
Podkład muzyczny - Tede " w ośmiu garach waha się spala " - jakieś mody o których nikt nic nie wie? LS2 z Corvetty pod maską
Podkład muzyczny - Tede " w ośmiu garach waha się spala " - jakieś mody o których nikt nic nie wie? LS2 z Corvetty pod maską
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
oczywiściePS. Jak otwierasz bramę w garażu to włącza się taka piosenka?
A tak w ogóle to miło że wam się podoba, sagano wrzuci zdjęcia jak wytrzeźwieje
a nie pisałem, że weszła V8 z siódemki?Podkład muzyczny - Tede " w ośmiu garach waha się spala " - jakieś mody o których nikt nic nie wie? LS2 z Corvetty pod maską
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No no ZW2 dobrze sie swieci!
Ale sagano ma chyba problem z trzęsącą sie reka albo stabilizacja obrazu nie zadziałała
Ale sagano ma chyba problem z trzęsącą sie reka albo stabilizacja obrazu nie zadziałała
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
to od bassuAle sagano ma chyba problem z trzęsącą sie reka albo stabilizacja obrazu nie zadziałała
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Albo od ilości
Ogolnie mówiąc: parapety śliczne! fajnie wyglada taka szerokosc, natomiast jedyne co w ZW2 nie widzi mi sie to ksztalt tych gwiazd w srodku - jakies takie dziwne
Ogolnie mówiąc: parapety śliczne! fajnie wyglada taka szerokosc, natomiast jedyne co w ZW2 nie widzi mi sie to ksztalt tych gwiazd w srodku - jakies takie dziwne
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jest kox, a na zywo robi jeszcze wieksza robote showtime, to raczej brak stabilizacji + wytrzesienie na gwincie po zimowej przerwie
no do variata ładnie pasują te kołpaki, tył jeszcze trochę w dół i będzie malina, przód w sumie jest dobrze
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
No co by Ci tu powiedzieć, jak tak wszyscy słodzątruckman pisze:no to showtime
Jest jak najbardziej w porządku
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
synec, i tak prawdopodobnie będzie, że przód zejdzie kosmetycznie( z prawej strony jest ciutkę niżej i jest idealnie spasowane) a tył opuszczę o 1cm gwintu i tak zostawię, już mnie nie jara jak najniżej się da, wystarczy mi to, koło nadrabia, to nie jakieś tam prosiaki że gleby potrzebują żeby wyglądać
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
mazi, dobrze to określił
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
widziałem felgi showa na żywo....
tu widzę tylko fotki ale...
jest naprawdę mega... czekam na spasowanie letnie + fotki z aparatu...
a co do
tu widzę tylko fotki ale...
jest naprawdę mega... czekam na spasowanie letnie + fotki z aparatu...
a co do
takiemu pajacowi można zapłacić i zrobi dla Ciebie co zechcesz....PS. Jak otwierasz bramę w garażu to włącza się taka piosenka?
zapłacić to możesz i Wodeckiemu i wystąpi jak będzie chciał. Na spokojnie, utwór dobrany dla jajtakiemu pajacowi można zapłacić i zrobi dla Ciebie co zechcesz....
ładne są, wiem żeby nie było nie porównuję, nie konkuruję itd, po prostu kilka docinek tutaj się pojawiło i trzeba uważnie temat przeczytać żeby się połapać gdzie są żartywidziałem felgi showa na żywo....
wiele się nie zmieni, bo już teraz prawie jest to co chce, za to spasowanie dystansami jest idealnie już dobrane tak jak chciałem i to lubię, w dół troszkę zejdzie, ale kumpel co ogarnia mi auto miał dzisiaj dużo pracy z budową domu i nie mógł mi pomóc powymieniać kilku rzeczy.jest naprawdę mega... czekam na spasowanie letnie + fotki z aparatu...
Z przodu troszkę klęknie, z tyłu też troszkę. Ogólnie będzie dobrze, bez nerwów.