![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Podkład muzyczny - Tede
![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
![hmm :hmm:](./images/smilies/hmm.gif)
Moderator: G0 Karcio
oczywiściePS. Jak otwierasz bramę w garażu to włącza się taka piosenka?
a nie pisałem, że weszła V8 z siódemki?Podkład muzyczny - Tede" w ośmiu garach waha się spala " - jakieś mody o których nikt nic nie wie? LS2 z Corvetty pod maską
![]()
to od bassuAle sagano ma chyba problem z trzęsącą sie reka albo stabilizacja obrazu nie zadziałała![]()
No co by Ci tu powiedzieć, jak tak wszyscy słodzątruckman pisze:no to showtime
takiemu pajacowi można zapłacić i zrobi dla Ciebie co zechcesz....PS. Jak otwierasz bramę w garażu to włącza się taka piosenka?
zapłacić to możesz i Wodeckiemu i wystąpi jak będzie chciał. Na spokojnie, utwór dobrany dla jajtakiemu pajacowi można zapłacić i zrobi dla Ciebie co zechcesz....
ładne są, wiemwidziałem felgi showa na żywo....
wiele się nie zmieni, bo już teraz prawie jest to co chce, za to spasowanie dystansami jest idealnie już dobrane tak jak chciałem i to lubię, w dół troszkę zejdzie, ale kumpel co ogarnia mi auto miał dzisiaj dużo pracy z budową domu i nie mógł mi pomóc powymieniać kilku rzeczy.jest naprawdę mega... czekam na spasowanie letnie + fotki z aparatu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości