UHM ;]MatthewG pisze:Do każdego auta spasują jak będzie adapter
to niby ja mam byc tym 1rwszym ? ;>
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
UHM ;]MatthewG pisze:Do każdego auta spasują jak będzie adapter
Na upalanie na torze?GTI2007 pisze:Ja posiadam GTi obecnie 310Ps i mam tarcze Tarox heble Hel olej Motul plus klocki ceramiczne redstuff i starcza w 100% więc moze warto pomyslec;)
Ja mam 590km i mi seryjne heble wystarczają Nie mówię o jeździe po torze.GTI2007 pisze:Kupując zestaw za 7000zl jestem Ciekaw jaką moc macie...
Ja więcej niż pół gazu boję się wciskać więc seria wystarczyzlos pisze:Biorę pod uwagę, że możesz Danielu jeździć wykorzystując na co dzień ułamek mocy auta i nie masz takich problemów. Mnie jednak licho kusi, a jednocześnie jakoś podoba mi się życie. Dlatego hebel będzie zmieniony na taki, który nie będzie mnie chciał wywieźć w las
A to dobra wiadomość dla mnie - jak się spotkamy przez jakąś długą prostądaniel1d pisze:Ja więcej niż pół gazu boję się wciskać
Może wtedy przezwyciężę mój lęk i wcisnę do końcazlos pisze:A to dobra wiadomość dla mnie - jak się spotkamy przez jakąś długą prostądaniel1d pisze:Ja więcej niż pół gazu boję się wciskać
No i koniec dobrych wiadomościdaniel1d pisze:Może wtedy przezwyciężę mój lęk i wcisnę do końca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości