[MK3] Variant GTD by suchy__22__ >> ARL
Moderator: G0 Karcio
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
[MK3] Variant GTD by suchy__22__ >> ARL
Volkswagen
Golf III Variant
Silnik: 1.9 TD 75km
Rok produkcji: 1994
LC6V
Przebieg:ok 410tys
Wyposarzenie:
wspomaganie
el. lusterka
el. szyberdach
półkubełki
regulacja foteli góra dół
centralny zamek
regulacja kierownicy
felgi BBS 15''
regulacja reflektorów
doczepiany hak
domykanie szyberdachu z kluczyka
Audio:
jednostka główna Eclipse CD 8445 E
przód w drzwiach głośniki GMS 960XT
tweetery Hertz HT-25
bagażnik sub to 2xCervin Vega 108
suba napędza obecnie Precision Power Sedona APA 500-ix
okablowanie z aku Hollywood Energetic 50mm^2
kondek StreetWires 1F
Felgi:
:arrow:BBS RC 041 7,5x17
:arrow:Chromowane śrubki i sruby centralne
:arrow:Złote rotory
:arrow:Polerowane ranty
:arrow:Adaptery z 5x120 na 4x100 30 i 35mm
:arrow:Czarne loga BBS 3d
Opony:
:arrow:Nankang 185/35/17
Zawieszenie:
:arrow:Gwint przod supersport tyl tatechnix czerwony
Zewnątrz:
:arrow:Kompletna blacharka
:arrow:Nowy lakier
:arrow:Usunięte relingi
:arrow:Vento front dymiony, chromowany znaczek i grill starego typy
:arrow:Zaspawane kierunki w błotnikach i tylna wycieraczka
:arrow:Klamka pasazera bez zamka
:arrow:Skompletowany pakiet GT
:arrow:Ori szeroki hokej
:arrow:Tylne lampy ori GT z usuniętym pomaranczowym plastikiem
Wnętrze:
:arrow:Zielone recaro z boczkami
:arrow:Chromowane klamki
:arrow:Kopertówki
:arrow:Gałka od Octavii i skrócony drązek
:arrow:Tunel od Vento
:arrow:Podswietlany nawiew pasazera
:arrow:Czerwona zapalniczka z Passata b5
:arrow:Licznik z Vetno z inna czcionką
:arrow:CD box
:arrow:Rzeźbione miejsca na tweeterki w trojkatach lusterek
:arrow:Ori czarne rączki
:arrow:Podsufitka malowana na czarno wraz ze słonecznikami- będą ori czarne sloneczniki i flocowana podsufitka
:arrow:Słupki malowane na czarno- jest juz caly zestaw słupków z colour concept
:arrow:Air bag zamiast schowka, schowek zamiast wnęki
:arrow:Kierownica od VRa
Golf kupiony w Norymberdze w 2004r niestety zdj nie ma a szkoda, modzony od 2012r
2012
2012-2013
2014 drugie zycie
i wiele innych
2015
Golf III Variant
Silnik: 1.9 TD 75km
Rok produkcji: 1994
LC6V
Przebieg:ok 410tys
Wyposarzenie:
wspomaganie
el. lusterka
el. szyberdach
półkubełki
regulacja foteli góra dół
centralny zamek
regulacja kierownicy
felgi BBS 15''
regulacja reflektorów
doczepiany hak
domykanie szyberdachu z kluczyka
Audio:
jednostka główna Eclipse CD 8445 E
przód w drzwiach głośniki GMS 960XT
tweetery Hertz HT-25
bagażnik sub to 2xCervin Vega 108
suba napędza obecnie Precision Power Sedona APA 500-ix
okablowanie z aku Hollywood Energetic 50mm^2
kondek StreetWires 1F
Felgi:
:arrow:BBS RC 041 7,5x17
:arrow:Chromowane śrubki i sruby centralne
:arrow:Złote rotory
:arrow:Polerowane ranty
:arrow:Adaptery z 5x120 na 4x100 30 i 35mm
:arrow:Czarne loga BBS 3d
Opony:
:arrow:Nankang 185/35/17
Zawieszenie:
:arrow:Gwint przod supersport tyl tatechnix czerwony
Zewnątrz:
:arrow:Kompletna blacharka
:arrow:Nowy lakier
:arrow:Usunięte relingi
:arrow:Vento front dymiony, chromowany znaczek i grill starego typy
:arrow:Zaspawane kierunki w błotnikach i tylna wycieraczka
:arrow:Klamka pasazera bez zamka
:arrow:Skompletowany pakiet GT
:arrow:Ori szeroki hokej
:arrow:Tylne lampy ori GT z usuniętym pomaranczowym plastikiem
Wnętrze:
:arrow:Zielone recaro z boczkami
:arrow:Chromowane klamki
:arrow:Kopertówki
:arrow:Gałka od Octavii i skrócony drązek
:arrow:Tunel od Vento
:arrow:Podswietlany nawiew pasazera
:arrow:Czerwona zapalniczka z Passata b5
:arrow:Licznik z Vetno z inna czcionką
:arrow:CD box
:arrow:Rzeźbione miejsca na tweeterki w trojkatach lusterek
:arrow:Ori czarne rączki
:arrow:Podsufitka malowana na czarno wraz ze słonecznikami- będą ori czarne sloneczniki i flocowana podsufitka
:arrow:Słupki malowane na czarno- jest juz caly zestaw słupków z colour concept
:arrow:Air bag zamiast schowka, schowek zamiast wnęki
:arrow:Kierownica od VRa
Golf kupiony w Norymberdze w 2004r niestety zdj nie ma a szkoda, modzony od 2012r
2012
2012-2013
2014 drugie zycie
i wiele innych
2015
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2015 12:37 przez suchy__22__, łącznie zmieniany 144 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=455296" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 variant 1.9 GTD by suchy22
Zajebiaszczy stan nie wiem czego sie bałeś Super wyposażenie
Na glebe tylko z nim
Fajny sub w bagazniku
Na glebe tylko z nim
Fajny sub w bagazniku
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
golfik88 wiesz różnie to bywa
a sub nie powiem bo potrafi kopnąć kto z forum ma to wie, szczególnie przy muzyce DubStep to juz jest konkretna wiertara ale i w innych rodzajach muzyki sobie radzi takze nie narzekam
a sub nie powiem bo potrafi kopnąć kto z forum ma to wie, szczególnie przy muzyce DubStep to juz jest konkretna wiertara ale i w innych rodzajach muzyki sobie radzi takze nie narzekam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=455296" onclick="window.open(this.href);return false;
Podoba mi sie sub bo taki "zgrabny" sam chce coś takiego włożyć żeby "delikatnie" buczało w bagażniku i żeby nie zajęło pół bagażnika
A możesz pokazać jak świeci bagażnik ?? widzę że zamontowałeś ledy pod półki
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
no spoko wieczorem zrobie fotke i wrzuce
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
tak to wygląda na rozciągniętej rolecie troche jakość mi słabo wyszła i jest o wiele wiele jaśniej...
a tak jak roleta zwinięta tu juz lepsza jakość ale wiadomo pełnego efektu zdjęcie nie odda w realu bagażnik jest obszerniej oświetlony
pasek przyklejałem na zwiniętej rolecie najlepiej było ustawić kąt świecenia żeby po zwinięciu jak i rozwinięciu dobrze oświetlał bagażnik
dzisiaj powalczyłem z tapicerką i troche czarniej w środku ale zabieg w weekend postaram się powtórzyć i jeszcze więcej wyciągnąć zanieczyszczeń
a tak jak roleta zwinięta tu juz lepsza jakość ale wiadomo pełnego efektu zdjęcie nie odda w realu bagażnik jest obszerniej oświetlony
pasek przyklejałem na zwiniętej rolecie najlepiej było ustawić kąt świecenia żeby po zwinięciu jak i rozwinięciu dobrze oświetlał bagażnik
dzisiaj powalczyłem z tapicerką i troche czarniej w środku ale zabieg w weekend postaram się powtórzyć i jeszcze więcej wyciągnąć zanieczyszczeń
Kozackie wnetrze, super stan, czyściutko To Ty zamontowałeś ledy do rolety jak z demontażem rolety w takim przypadku ??
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
dzięki tak do rolety a z demontażem jest tak że sobie idziesz do sklupu elektronicznego czy elektrycznego kupujesz sobie dwa konektor nasuwkowe i dwa wsuwkowe tak zwane baba chłop no i teraz wystarczy miec lutownice troche cyny i kalafonii najlepiej i jakieś kombinerki można złapać kabelki samymi zaciskami na konektorach ale ja jeszcze to zalałem cyną żeby mi się nie rozleciało przy odczepianiu i zczepianiu i jeszcze jedno żeby sie nie bawić z termoskurczkami czy izolacją najlepiej w dwóch różnych miejscach zamontować te kanektorki np zeby były 4-6cm od siebie wtedy nam się nie stykną plus z minusemgolfik88 pisze:Kozackie wnetrze, super stan, czyściutko To Ty zamontowałeś ledy do rolety jak z demontażem rolety w takim przypadku ??
Tapicerkę pojechałem vanishem do dywanów na forum kiedys przypadkiem tak wyczytałem że ktoś tak czyścił i nie powiem bo nawet nawet zadziałało
-
- Mały gagatek
Podswietlenie skarpetek na duzy + ja mam u siebie niebieskie ale chwilowa cos nie pyka
foteleiki super
zadbany variat
foteleiki super
zadbany variat
Poldek7 = Paweł
Czerwony MK3 1.6 ZAPRASZAM!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=455401" onclick="window.open(this.href);return false;
Czerwony MK3 1.6 ZAPRASZAM!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=455401" onclick="window.open(this.href);return false;
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
jakoś nie przemawiają do mnie czerwone czy niebieskie podświetlenia nóg nie mowie ze to wieś kazdy robi pod siebie jak wiadomo
zegary podejrzewam że też na biało zrobie ale to jeszcze zobaczę może bedzie mi się chciało przerobić ze wskazówkami od mk4 nawiewy na czerwono będą pasować pod radyjko szukam własnie takiego przewodu neonka jak jest w jednym z poradników podświetlania nawiewów ale nie moge nigdzie narazie takiego czegoś spotkać
zegary podejrzewam że też na biało zrobie ale to jeszcze zobaczę może bedzie mi się chciało przerobić ze wskazówkami od mk4 nawiewy na czerwono będą pasować pod radyjko szukam własnie takiego przewodu neonka jak jest w jednym z poradników podświetlania nawiewów ale nie moge nigdzie narazie takiego czegoś spotkać
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Zadbany varia(n)cik
Tak jak przedmówcy na glebę z nim i będzie o wiele lepiej
Fajne te oświetlenia pod nóżki,powiedz co tam masz??
Tak jak przedmówcy na glebę z nim i będzie o wiele lepiej
Fajne te oświetlenia pod nóżki,powiedz co tam masz??
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
dzięki
a pod nóżkami mam oto takie identyczne diody
http://moto.allegro.pl/tasma-led-pasek- ... 43669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
z przodu mam po 6 diód z każdej strony z tyłu po 3 diody na strone, wszystko miało być zrobione początkowo tak żeby zaświecało się tam gdzie się drzwi otworzy ale wynikły małe komplikacje, podpiąłem się w czujnik od drzwi z przodu od pasażera zeby sprawdzić czy działa podpiąłem stały prąd z aku... spoko wszystko działa zaswieca sie jak otwieram gaśnie jak zamykam poszedłem z drugiej strony otworzyłem drzwi i zdziwko zaświeciły sie diody pod nogami z przodu... było to robione w zimie wiec tak juz zmarzłem ze juz nie chciałem kombinować wszystko spiąłem do kupy i teraz otwiera się jakiekolwiek drzwi i wszystko się zaświeca i tak mi odpowiada wszystko przyklejane na superglue bo na tym oryginalnym kleju się nie utrzyma
a pod nóżkami mam oto takie identyczne diody
http://moto.allegro.pl/tasma-led-pasek- ... 43669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
z przodu mam po 6 diód z każdej strony z tyłu po 3 diody na strone, wszystko miało być zrobione początkowo tak żeby zaświecało się tam gdzie się drzwi otworzy ale wynikły małe komplikacje, podpiąłem się w czujnik od drzwi z przodu od pasażera zeby sprawdzić czy działa podpiąłem stały prąd z aku... spoko wszystko działa zaswieca sie jak otwieram gaśnie jak zamykam poszedłem z drugiej strony otworzyłem drzwi i zdziwko zaświeciły sie diody pod nogami z przodu... było to robione w zimie wiec tak juz zmarzłem ze juz nie chciałem kombinować wszystko spiąłem do kupy i teraz otwiera się jakiekolwiek drzwi i wszystko się zaświeca i tak mi odpowiada wszystko przyklejane na superglue bo na tym oryginalnym kleju się nie utrzyma