[GOLF MK3] VR6 US >> R36 by tucek swap na R
Moderator: G0 Karcio
Gratuluje tak pięknego upchnięcia engina pod pokrywką, pomimo jego rozmiarów Wygląda jakby siedział tam fabrycznie
auto sprzedane w całości
będzie jeździć w CGIDF we Francji
na ostatnim foto ręka zadrżała z rozpaczy
MK3 R36
Kolejny pomorski projekt pojechał na zachód.tucek pisze:będzie jeździć w CGIDF we Francji
...to nie Twoją twarz widziałem w RS4 błękitno-niebieskim latającym po matarni?tucek pisze:na ostatnim foto ręka zadrżała z rozpaczy
- RafaelloW007
- Forum Master
a kogo jeszcze pojechał i gdzie?phanteon pisze:Kolejny pomorski projekt pojechał na zachód.
Mozesz rozszyfrowac skrotbędzie jeździć w CGIDF we Francji
Dobrze ze wkoncu udalo sie sprzedac tak jak stalo,teraz czekamy na kolejny projekt by tucek, pozdrotucek pisze:auto sprzedane w całości
Jetta mk2 coupe z VR na automacie z Krystiana Passata (tune-up). Piękna była i godna. Rafit miał ją ostatni i pojechała do IRL.RafaelloW007 pisze:a kogo jeszcze pojechał i gdzie?
auto bajka, oglądane dokładnie na nie jednym zlocie.. szczena opada na widok r36 pod maską tylko dlaczego sprzedany jesli można spytac?
Golf mk2 USA 1.8T 20V AUM--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420945" onclick="window.open(this.href);return false;
- Digital Mode
- Nowicjusz
Golfik mega sztos jak dla mnie i na dodatek szkoda by mi było rozstawac sie z takim projektem... jedno jest pewne nie zmarnuje sie. GRATY.!!
Tak czytałes temat, że nie doczytałeś o wyjechaniu auta, w całości, kupe czsu temu do Francji.Digital Mode pisze:Golfik mega sztos jak dla mnie i na dodatek szkoda by mi było rozstawac sie z takim projektem... jedno jest pewne nie zmarnuje sie. GRATY.!!
Zamykam, bo i tak nic się dziać juz nie będzie - a szkoda, bo jeden z fajniejszych, w mojej opinii, projektów w PL.